07 April 2014

♥ LAT's Place Puteri Harbour Johor Bahru ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 Assalamualaikum

Datang sini sebenarnya bos ajak makan tengah hari..
Not bad la makan kat sini..
Tak mahal sangat..
Tak silap semua menu dia ngam2 rm15 tak termasuk air.
Lupa dah sebab boss yang belanja kan.
Tempat pon feel rasa macam makan dalam kampung
Recommended sangat tempat ni kalau nak buat birthday party ke apa ke..
Memang best.
Orang kata kalau datang malam biasa fullhouse Lat's Place ni.
Siap kena booking dulu ok.
Layankan gambar2 yang cantik dalam ni k.
Entri kali ni pon lebih kepada entri bergambar juga.
Hehehe







Ini menu saya, udang masak lemak cili api 



 






Lepas makan boss ajak pusing pusing dalam ni..
Sempat la masuk Trader Hotel.
Mula mula macam tak percaya je ada view yang cantik macam ni.
Ingat saya dekat Oversea tadi.
Hehehe..







Siap ada pool ok dekat hotel ni...dengan mengadap view laut buatan.





 Memang feeling abis, ummi panggil pon dia tak duli dah

 
Sibuk tanya ummi apa tuh?











Masa ni tengah feeling mandi kat pool ni. Kalau boleh mandi pon..xnak saya mandi kat pool ni..open kottt











  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA