10 June 2014

♥ Birthday present from my hubby ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Syukur Alhamdulillah dari sebelum tunang sampai la sekarang dah 4tahun, dah xpenah merasa beli handphone sendiri lagi.
Tengkiuuuu sangat sangat.
Tak sangka sebenarnya dapat hadiah birthday awal seminggu plak tu.
Sebabnya saya kena balik taiping seminggu sebelum birthday sbb ibu sakit.
So tahun ni x ada celebrate birthday ataupon anniversary kami yang ke 3 tahun. Cukup sekadar wishes dari husband, adik2 n kawan2.

Macam xpercaya dah tua dah saya. Dah 30tahun da pon. Rasa mcm semalam jerk sweet 17th lagi.
Okay tu jela update short entry jerk


Yang tab pioneer tu sebenarnya elok lagi, cuma screen dia je yang pecah. Nanti kalau de rezeki nak tukar screen baru tab tu dah byk sgt berjasa pada tuan dia


  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA