25 August 2014

♥ Wedding Firdaus & Najah ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Pengantin yang diraikan : Muhammad Firdaus 💜 Sairatun Najah
Tema Majlis : Moden & Kontemporari
Warna : Emerald Green (pengantin), Purple ( adik beradik pengantin lelaki) & suka hati untuk tetamu
Tempat : Dewan Bunga Raya Changkat Jering Taiping Perak
Tarikh : 23/08/14 bersamaan 27 syawal 1435

Ucapan untuk pengantin : "Mabruk kepada dua mempelai yang diraikan. Moga Allah melimpahi kalian dengan perkara kebaikan.
Moga kalian menjadi suami isteri yang kekal menurut syariat dan kekal berpimpinan tangan bersama menuju ke Jannah. In shaa Allah."

notakecil: ada tujuh laie yang belum kawin. Harap sempat la tgk semua kawin. AMIN. Yela skrg i da 30series yang paling bongsu baru sekolah rendah.

Bawah ni semua pic dari nset memasing. Tunggu pro photografer siap then minta pengantin share nnt semua pic yang ado.









We are siblings







 Ohh lama sungguh xbergambar dedua mcm ni
Nampak gemokkk lagi. Yela dalam pantang lagi kott. Baru hari ke 28 berpantang kot masa ni. Pakai baju ibu je. Exceli ada bj sm mcm adik beradik pompuan siap lace tu. Tapi tailor jahit hampeh.


Subhanallah. Comel sungguh anak ummi.

Bukan main melentik melentok elvina posing ngan aunty ein dia 

Daddy little girl


See perut terlebih tu pon still ada lg. Operate la katekan. Ngeriii






 Pandai adik ipaq bergambar. Suami dia macam kaku skit. Hahaha

 Semua pic dlm frame macam ni semua lawa2. Nasib iolls xbrapa sihat lagi. So melepas la nak menggedik mcm uolls semua. Haha
Xpa next wedding kita pulun betul2.











  ♥ King and Queen Story ♥
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA