22 November 2014

♥ Love each others ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum 

Alhamdulillah.
Elvina sayang sungguh ngan adik nya.
Cuma kadang tu terover expose nak tunjukkan sayang pada adik. 
Kadang sampai menyakitkan adik  tanpa  sedar.
Contoh bila adik nangis dia tlg bgkan susu smpi ditekannya perot n dada adik.
Tapi bukan niat dia. Ya mungkin dia pon xtahu klu tekan perut tu akan menyakitkan adiknya. Kalau dia da lebih bijak berfikir mungkin dia xakan menyakiti adik dia.
Ye dak
Kita plak yang geram.
Kadang terlepas jg saya.
Padahal saya yang minta dia tlg tgkkan adik atau bg adik susu jap.
Sementara saya tgh berperang di dapur.
Benda benda yang nampak simple ni la yang akan merosakkan jiwa anak2 kita.
Takut nnt dia fikir kita xsayangkan dia plak,  sejak dah ade adik ni ummi asyik marah elvina jerk.

 Ummi faham perasaan anak sulung. Don't worry ummi syg dedua sama rata!

 Ummi promise!

Camnalaaa org yg ramai2 anak tu bahagi kasih syg. Saya yg baru masuk dua ni pun dah touching rasa tak fair. Huhu..

 Kesian kan? Rasa mcm susah nak being 'fair'. And dont want them to think i favor sesiapa lebih because i love both equally! Hopefully time can improve our supermom ability! Hehehe

Cuma ummi nak pesan kat korang, klu ade rezeki n panjang umo ummi dapat la seorang lagi korang adik. Kouta ummi 3 ja. Bila beradik tak ramai ni jgn la gado2 selalu sesama sendiri. Hope u guys loving each others. Sbb korang xramai klu merajuk ke kecik hati ke susah la nak share n mengadu dgn yg lain. Pimai pimai tang tu jg nnt. Susah senang biaq sama2 nnt.
Paling penting respect each others!!!



p dot s : aikkk baru perasan follower da kurang 2, sapa la agaknya tu. Sori la guys i kekangan masa nak lawat blog uolss memasing. I taip ni pon buat kenangan depa adik beradik nnt.




  ♥ King and Queen Story ♥

  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA