20 November 2014

♥ Majlis Makan Malam 2014 ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Tempat : Galeri Gulam Johor Bahru (MTIB)
Tarikh : 31 0ktober 2014 
Hari : Jumaat
Jam : 8 Malam
Tema : Purple

Ok la.
Ada lucky draw.
Ada single dress yang plg nice.
Ada family potrait yang cunss.
Ada family dress sedondon yang ayuu

Tapi kami 4beranak tak bertuah pon malam tu.
Orang utara cakap takdaq rezeki.
I pon xharap pon sbb i xtau ada pertandingan. Klu i tau ada pertandingan mungkin berharap jg la dlm hati,  kot lucky la kami sekeluarga malam tu. Hihihi
Yang hubby i cakap cuma ada makan2 n tema on that day colour purple. Tu jerk yg i tau.
Apa yang menarik perhatian sekarang tgh in kan dgn PHOTOBOOTH bagai ni. Apa event pon sekarang mesti ada photobooth...hewhew.
Ohhh lupa plak makanan masa tu pon sedap jg. Especially part dessert dia. Mmg terbaik ada strawberi celop ceklat, marshmallow cicah ceklat. Homemade coklat, puding caramel, biskut2 yg trend skrg, dadih. Semua yg sweet2 semua sedap.


 hat ni pic dari profesional photografer. Ni je yg plg elok. Cuci n framekan besaq2 lawa jg nih. Hihi





 Bini bini JAS


Anak2 JAS. Sempoi n santai je yg freehair tu. Siap tanggal kasut tuh. Dia igt rumah kot. Hahaha. Geram ngan kawan baya sebelah dia tu. Mau pakai tudung. Melting aunty tau ngan awak.

p dot s : 20/12 ni office i plak buat dinner. Tema agogo. Dalam byk2 tema yg tuh yg diorg berkenan. Adoiiii buntu pk nak pakai apa ni. Xkan nk pakai kebaya kontot kot. Kot la uols penah buat tema ni. Tolong la share skit nk berfesyen lagu mana. Pengsan dok pk lah

♥ King and Queen Story ♥

Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA