14 December 2014

♥ Cupchai Cafe & Resto ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 Assalamualaikum

Lama x bagi review pasal makan makan ni kan.
Ha itu tandanya memang tak makan la. Means makan kat luar. 
Sejak ade si putih (lekat plak pggl elzandra ni siputih)  mmg belum pernah kuar makan even jalan jalan atau window shoping. Kali ni nak bg review makan kat cupchai. Best jg makan kat sni. Saya pi lps waktu kerja. Itu pon pi dgn officemate kebetulan memasing nak cari baju utk dinner yg kononnya tema retro n agogo. Lepas pusing2 cari baju nyinggah la ker cupchai ni. 1st time makan kat sini sejak diorg buka, tapi mmg sedap yg amat kacang pool dia. Dulu saya pernah cuba jaga kacang pool tempat lain tp mmg xsedap n sejak tu saya xpernah lagi makan kacang pool tu sampai la jumpa kedai ni.

Harga pon boleh tahan. Tak mahal sangat. Mampu makan.Menu pon boleh tahan sedap. Hari tu saya makan abc n kacang pool. Rakan office makan mee rebus. Sedap jg.
Environment pon cantik jg, cuma lighthing je kurang, sbb saya mmg suka bergambar dan amek gambar. Hehehe



Maaf la ye pic kacang pool xde. Dah selamat simpan dalam perut.Hewhew. Ha kat sini specialnye selfservice tick order dlm ruang order then anta ke kaunter. Then da siap diorg buat apa yg di order, kita juga kena bangun n amek order tu. Paling best setiap menu yg di order akan di tulis nama kita mcm abc tu. Tapi igt ye. Klu nak nama uolls di tulis pastikan borang order tu jgn dikongsi. Tidak nnt semua ditulisnya nama ikut borang order tu.Sweet x? Sweet kan.








 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA