30 December 2014

♥ Wedding Anak Boss ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Date : 27th December 2014
Time : 7.30pm sharp - 11pm
Venue : Restoran PEKIN SUTERA S/B Johor Bahru ( SUTERA MALL )
Photography and Videography : Destino Bridal Gallery
Event and Decoration : Alivia Event & Gifts


Menu for Halal food


Meh,  ni i tunjuk satu satu nama nama makanan ni seperti menu kat atas tu,

1) pineapple fried rice
2) pekin cold dish
3) japanese shark's fin broth ( antara dish yg mahal selain ABALON)
4) cereal prawns
5) roasted chicken
6) sauteed gluten with mushroom
7) nyonya style red snapper
8) dessert buah longan n kelapa laut

gigihkan i snap pic satu satu semata mata nak bgtau kat uolls semua

Ootd malam tu i pakai jubah seluar. Next time da tau blh la pakai ala ala retis blink2 gittew.
2nd time sebenarnya attend chinese wedding ni, before this attend wedding engineer i tp majlis biasa2 je. Tak macam kali ni memang mewah gila uolls ade 100k over kot utk majlis tu, anak boss yang kawin kan. Opkos la gempaq. Tengok dia punya photography n videography pon dah cukup tuk bayangkan betapa mewahnya wedding mereka. Antara yang paling i suka selain video n photography ialah decoration mereka. Fuhhhh memang wallah, sgt cantik. Dulu2 before kawin ade jg berangan nak hire chinese photography, sbb hasil kerja dia orang memang pro, kreatif, cantik dan tiptop. Tapi harga pon cantik sgt. Mampu berangan je la.Hehehe



Tetiba rasa macam badan gemsss balik je ni. Hahaha walhal mmg belum kurus sgt pon.

 
 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA