24 January 2015

♥ Sandwich Bar at Taman Melodies ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Semalam after work terus ke sini.
Mulanya macam malas je nak joint officemate.
Tapi fikior balik bila lagi kan nak jalan jalan cari makan tempat yang best and awesome sangat tu.

Sebenarnya tak tahu ade kedai yang ala ala retro kat jb. Officemate juga yg bg tau. Diaorang 3 orang tu memamg pakar cari tempat makan best. Sebab nanti boleh la selfie termasuk la i ni memang hantu selfie bila jumpa yang sebulu memang berbulu bulu la jadinya. Hahaha

Paling penting menu dia memang ada umpp!!! Sesuai dengan harga tak mahal sangat dan kuantiti yang banyak memang kenyang tak dan nak cuit rasa yang kawan punya.



Thanks pada staff kat situ yang amek order siap tawarkan diri nak tolong amekkan pic kitaorg bebanyak. 
Sementara menu memasing siap, staff tu ajak bergambor. Siap bagi idea lagi suruh amek kat sana, suruh amek kat sini.


3 org tu gegadis lagi. I je mak gadis uollss
Memasing sporting









Ni ha menu kami. Tapi lupa apa nama menu yang lain. I punya roti yang ada garis garis hitam kat atas roti tu ' classic sandwich egg & beef RM10.

Kalau tengok dari luar memang tak sangkakan ada kedai makan best n cantik kat dalam. Nampak dari luar old school habis mcm tak percaya eh betul ke ini kedai nyee. Hahaha


SANDWICH BAR
NO 8 JALAN BEDARA 
TAMAN MELODIES
JOHOR BAHRU 
(berdekatan dengan holiday plaza)

Jangan risau pakai google map pasti jumpa kedai ni.





 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA