27 February 2015

♥ Angpau ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Alhamdulillah.
Wowwwwwwwwwww
Da tua bangka n beranak pinak pon iollls still terima angpau uollls.
Sweet sgt la bos i semua ni.
Bukan 1 tau tapi 3 angpau.
Untong sangat kan kalau keje company yang bos ade ramai.
Lagi untong kalau ade 10 orang bos, dah tentu tentu iolls boleh beli wallet fossil. Tengah dok aim je beg tu kat jbcc. Aihhhhh geram.
Exceli dapat 3sampul tu pon da bersyukur sgt da, boleh la lepas seminggu duit blunje makan tengah hari. Tak sangka pon akan dapat angpau dengan usia usia muda begini.krik krik krik...larikkkk

Terima kasih bosses bosses semua lain tahun gandakan la lagi ye siap bonus 10bulan gaji tau...
Ngeh ngeh ngeh.

Selamat Tahun Baru Cina 
kepada yang berbangsa Cina.
(maaf lambat wish)

 Punya sayang sampai sampul pon simpan buat kenangan, sbb sampul sampul dia berkualiti dan cantik betul, tambah tambah hat kaler pink tu.

Hamper pon banyak dapat. Tapi sampai sekarang depa xbuka lagi hamper2 tu, ada kot dekat 40 hamper. Tak kan nak peram sampai busuk kot

Ok itu je.
Bubbye.
Xoxo

 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA