23 March 2015

♥ Selamat hari ulang tahun anakku ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Ya Allah. 

Anugerahkan kepadaku kelangsungan hidup anakku,

 panjangkan usianya,

 sehatkan badannya,

 akhlaknya,

 agamanya,

 sejahterakan jiwa dan raganya,

 alirkan rezekinya melalui tangan kami,

 anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati.

 
Bantulah kami,

 mendidiknya,

 berbuat baik kepadanya dari sisiMu.

 Jadikan anakku,

 mendekatiku,

 menyayangiku,

 mencintaiku.

 Jadikan anakku, 

orang yang baik dan takwa,

 yang punya pandangan dan pendengaran yang taat kepadaMu, 

yang mencintai dan setia kepada kekasihMu,

 Muhammad.

 
Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu,

 berikan kepada kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat. 

Amin

Selamat hari ulang tahun anakku!!!

 
12/3/15
3tahun dah dia.
In Shaa Allah
Tahun depan sekolahkan dia.
Makan kek kat secret reciepe je macam tahun lepas jg. Beza kali ni da ade adik, elvina da jadi kakak.
Nak beria bagai celebrate tggu pi school next year ye. Boleh celeb ramai2 dgn kawan2, klu skrg takut ummi dia yang over.  Taknak ajar dia mewah sgt. Walhal skrg pon da nmpk. Asal bawa pergi shop or shopping mall apa yg dia berkenan mesti nak jg, nak juga. No excuses.Last saya bagi dia kata putus elvina nak yang mana ni. Nak aiskrim ke vitagen pilih salah satu je. Buat perangai juga beza dia xguling2 je lagi kat lantai ,  duduk dia kat lantai. Saya gertak skit kalau buat perangai mcm ni ummi tak jadi la beli. Dah kita balik je. Nasib faham.
k sekian.

 Tengkiuuu aunty ein bagi beg frozen

Tengkiu aunty ema bagi dua botol kiut from tupperware brand. Siap cakap satu elvina punya, satu elzandra punya tau ummi. Dia pilih kaler ijo


 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA