27 May 2015

♥ Agen HERBYELVINA ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Bismillahhirahmanirahim

Memandangkan ramai yg bertanya dan ingin menjadi AGENT/DROPSHIP

Syarat syarat agen/dropship  HERBYELVINA

1.Tiada apa2 bayaran pendaftaran agen

2. Anda tidak perlu keluarkan sebarang modal.Agen hanya perlu membuat promosi online.  Letak gambar  berserta harga.( anda dibenarkan untuk meletakkan harga yang lebih tinggi selagi ia berpatutan) 

3. Kumpul duit dari pelanggan ( termasuk kos pos jika dinyatakan)

4. Ambil detail pesanan NAMA, ALAMAT,  NO TELEFON & BUKTI PEMBAYARAN

5. SMS/WhatsApp/Email/ maklumat tersebut ke 013 4594769 / herbyelvina@gmail.com

6. Tunggu pengesahan dari kami

7. Proses penghantaran dibuat oleh pihak kami sepenuhnya.

8. Proses penghantaran akan dilakukan selepas pembayaran dibuat dan disertakan sekali dengan tracking no.

9. Sekiranya anda betul betul berminat dan ingin menyertai business kami, sila berikan butiran berikut.

✅ NAMA PENUH
✅ ALAMAT
✅ NO TELEFON
✅ EMAIL
✅ ALAMAT FB/INSTAGRAM

Sama samalah kita melebarkan SYARIAT ISLAM seikhlas mungkin 😊. Semoga segala penjelasan di atas membantu anda. Sekiranya ada apa apa yang masih kurang jelas anda boleh terus bertanya dan In Shaa Allah saya akan membantu sebaiknya.


 ♥
King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

22 May 2015

♥ Happy Birthday to me! by Afrina Ismail ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

 Semalam malam nya #20052015

My wish

Tengkiu husband. Tengkiu nina wish besday ummi, siap cakap hadiah ummi nina da beli tggu kawan nina zira bagi nnt nina bg ummi...so sweet dia punya berangan siap order...hahaha

&



tengkiu baby zandra wish besday ummi jg dlm bahasa dia...pantang kalah dengar akak dia cakap dlm voice wassup dia pon nak jg


















♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

10 May 2015

♥ Selamat Hari Ibu ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Tiada kata yang dapat menandingi pengorbananmu IBU.

Selamat hari ibu kepada arwah ibuku, arwah nenekku, ibu mertuaku dan seluruh ibu dan bakal ibu di seluruh dunia

AL-FATIHAH





 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

08 May 2015

♥ Manja yang amat amat ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 Assalamualaikum

 Ini lah baby nye Puteri Elzandra Ailani yang manja sangat sangat sangat tu. Ade lg x perkataan yang sesuai selain manja. Xde la nak repeat sampai 3x sangat tu. Hahaha


 Karektor dia jauh beza dengan akaknye Puteri Nur Elvina waktu baby dulu. 

Klu boleh nak ummi 24jam dengan zandra. Tak payah buat ape ape. Layan zandra je.
Boleh cenggitu kalau ummi xdaq commitment adik oittt. Jadi suri rumah pon xboleh buat cenggitu jg melainkan ummi ada maid. Hahaha. Baru ummi boleh layan adik bak puteri raja. 

Berbeza dengan kakak dulu lebih senang sedikit nak jaga waktu baby. Tak banyak keranah sangat. 
Kadang tu tengah masak ke, jemur kain ke terpaksa saya pakai baby carrier then baru dia senyap n happy. Masa ni letak kat walker memang dia xnak.

Susah nak dengan orang yang tak kenal atau baru sekali dua jumpa. Even dengan nenek dia sendiri pon xmo. Apatah lagi org lain, kadang tu dengan ayah dia pon xmo bila mood xbaik. Boleh dia nangis n menjerit sekuat hati. Sampai ayah dia buntu and mati akal dok cari idea nak bagi senyap jgn nangis. 
Hahaha.
Tgh dok nangis beria ia ni, elok ummi dtg dukung terus hilang suara nyaring dia tu yg dok teriak tak ingat malam. 
Zandra.. zandra..

Lepas tu bila dah kat pangkuan ummi boleh plak ajak bergurau main n senyum2.
Klu ayah dia minta kiss boleh plak dia bagi time tu padahal tadi reject ayah dia (siap sengetkan kepala skit n kiss pipi ayah dia)

Dah pandai cakap 
NAK....bila tgk kita makan
DAH....bila tya dah ke belum

Kalau dengar azan berkumandang AUTOMATIC PAUSE
mata terus mencari suara tu.
baik nangis ke, tengah bermain ke,tengah bercakap ke,  tengah menyusu ke.
Itu lah Elzandra.



Ade 2 persamaan yang ummi dpt detect dengan kakak dia

1) suka kalau ajak berjalan
2) selfie

Itu lah serba sedikit karektor anak saya yg ke 2 ni. Jangan ada spekulasi plak kata saya menyeluh ke apa ke tak bersyukur ke, cuma sekadar berkongsi kenangan dan pengalaman.
Setiap anak tu kan berbeza karektor dia. 

Nampakkkkkk. Saje tau sabotaj ummi buat muka benyek. Masa ni ajuk dia yg tengah nangis.Dan kita on kan camera, nampak muka dia dlm phone terus buat muka manisssss sangattttt

p dot s: nak tya kot sesapa yang terbaca entri ni, sy tgh mencari produk yang boleh menegangkan kulit muka. Boleh la rekemen kat saya.

 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA