19 June 2015

♥ Bits & Bites at Johor Bahru ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Hi
Update pasai makang2 lagi. Entry ni before puasa tau.
Masa ni makang2 sempena farewell untuk daq fakrul ni. Selalu nya kami pi makang2 ni after working hour.Farewell ni sempena fakrul terima tawaran menjadi abam polis, skrg nih dia tgh training 6bulan kat Sabah.
Nasib kau lah dik xdapat jumpa bini dlm 6bulan tu. Kesiann.
Hahaha

Ok iols memang rekemen uols datanglah makan kat sini ye, sbb apa sebab mmg best makan kat sni.
Harga pon reosonable and worth it.
Layanan pon puas hati n mesra pelanggan.
I rasa semua menu kat sni sedap.
Kat mana tempat makan ni?
Dekat Bandar Baru Uda belakang Jakel sederet dengan Aidijuma,Kaleerful dan berhadapan dengan Rumpun Cafe



Fakrul yg baju hitam tu, sebelah dia tu abam sado Azim, sebelah lagi tu tentu la wife dia tgk muka sama kan cam adik beradik gittew.


Bila bergambar cenggini baru perasan seluar tak iron.


Kedai ni baru lagi buka. Sebab tu kosong kat belakang iols







Ha yang ni iols punya. Diorang punya xsempat nak snap sebab sedap  sgt.

Oh lupa nak ucap Selamat Menyambut Ramadhan ye kengkawan sekalian. Tahun ni turn iols raya kat Tepeng.



 


 ♥ King and Queen Story ♥
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA