06 January 2016

♥ Elvina 1st day at school ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum
Story Elvina di hari pertama ke sekolah.

Elvina 1st day ke sekolah pada 3/1 ahad aritu mood okay n steady je. Pergi dan balik ayah yang jemput ontime. Xde yang polos shishi, poopoo atau nangis. 
Thump Up
Ummi bangga dengan Elvina.

Second day ummi hantar and jemput balik dari taska.Dah jurai2 airmata dia keluar masa amek dia balik aritu. Alahai.... kesiannya sedih tengok.
Tanya ustazah kenapa elvina nangis. Ustazah cakap sebab dia orang last parents datang jemput and kawan2 semua dah balik. Pastu datang dekat kat dia dan peluk dia kuat2 lagi jurai2 airmata dia keluaq.
Sambil nangis2 tu sempat lagi cakap ummi dengan ayah tak sayang elvina kan. Kawan2 elvina semua ayah dia da amek. Elvina suka ayah yang amek. Ayah amek cepat, ummi amek lambat. Tetiba terus tukar cerita, sambung  gossip dia sepanjang kat taska tadi. Cerita ade orang tu nangis la, kencing dalam seluar la, berak dalam seluar la. Hahahaha.
Hilang terus ayaq mata dia yg jurai2 tadi. Baby girl sulung saya sorang ni memang susah nak tengok dia menangis melainkan, klu saya betul2 da geram saya babab dia baru la nmpk dia nangis ataupon berlakon depan dia pura2 sakit n tak larat...masa tu mmg jurai2 air hujan turun..





 ♥ King and Queen Story ♥ Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA