19 March 2016

♥ Cik Elvina Turns 4 ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Update

Happy 4th birthday Cik Elvina....
Semoga Allah melindungi, memanjangkan umur dengan penuh keberkahan, sehat, bahagia serta menjadi anak yang pintar dan kakak yang baik.

Rabbana hablana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a'yun waj-'alna lil-muttaqina imama." Artinya : Ya Tuhan kami, anugerahkan kepada kami, pasangan kami dan keturunan kami sebagai penyejuk hati kami, dan jadikan kami pemimpin bagi orang-orang yang bertakwa. (QS. Al-Furqan: 74). Semoga Allah menjaga keluarga kita semua.. Senantiasa diberi kesabaran dan penuh rasa syukur dalam menjalaninya.. Aamiin..

Terima kasih cik Nurul n Nenek sponsor kek birthday.
Terima kasih aunty Ein bagi hadiah jam Frozen, Stationery Frozen and Shawl Hello Kitty.
Terima kasih aunty Ana untuk hadiah kek birthday Frozen share dgn aunty bongsu dia...and tempat letak air hello kitty
Ummi belanje ape je...ummi belanja mandi manda dekat TS Wonderland Indoor Water Theme Park je and belanja la shawl instant hello kitty lg 2lai macam anuty tu...tapi fesyen je lain skit...sebab cuti sekolah kan...mula igt nak beli kek and cekidis skit...pastu sambut la kat sekolah dia...xde rezeki...tahun depan la ye..ummi pon dalam pantang lagi...

Ayah plak...bawa jenjalan je dalam JB...kebetulan cuti sekolah dan uncle and aunty dia datang sini...






 kek da abis baru perasan salah nama....





 gambar adik posing dgn kek kakak je yang nampak lawo...



 gambar ni masa aunty ein dia datang bawa jalan2


 aunty ein bawa jalan pi JPO



hantar makcik and pakcik balik da



bye2...

Terima kasih semua makcik makcik dan pakcik pakcik yang wish birthday Elvina...Elvina sayang semua..


 ♥ King and Queen Story ♥
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA