29 March 2016

♥ Mommy day out ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Alhamdulillah...
Allah permudahkan urusan saya hari ni...
Al maklum la...jumaat ni da stat work...
Berkejar saya ke sana ke mari...settle kan apa yang patut...
Settle lagi satu hutang besar dalam hidup...
Tahun lepas settlekan hutang PTPTN secara lumpsum.
Tahun ni settle hutang dgn bank, personal loan 5 tahun yg lalu...konon nak berniaga dalam MLM...sanggup kau aku buat loan...takpe la...bukan rezeki saya...ok kita tutup buku...dah xmau ingat lagi perkara tu...nanti hati sakit...

Konon nak buka akaun simpanan anak tadi...
Lupa plak da...nak buka akaun, anak mestilah berusia 6bulan ke atas...
Puteri bongsu saya 2 bulan pon belum lagi...
Adoiii...excited bebenor maknye...
Bukan ape...takut terpakai duit org yang bagi pada dia masa dia lahir hari tu...
Nanti da stat work susah da nak cuti...
Ok itu aje...just short update...


Belanja satu selfie uolsss...lama tak update muka sendiri dalam phone...wakaka 

♥ King and Queen Story ♥ 
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA