07 September 2019

Anugerah SMSSM Zon Utara di Pulau Pinang

                                                                  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
                                                                   Assalamualaikum
Congratulations team di atas pencapaian terkini. Yang naik pentas hari ni #AnugerahSMSSM zon utara di Penang

Ustazah SSM Nurul Nisa Dzulkifli 
(jualan terkumpul RM60k bersama team)

Ustazah SM Naziroh Abd Rahim
(jualan terkumpul RM20k bersama team)

Tahniah juga leader yang melahirkan mereka DSM Ustazah Nur Aliyah Mohd Wafa

#DesignerAfri_2IncomeSebulan
#4bulanbiz2FREEtrip #ProjekRM1000seMinggu >> bukan biz buat sales, tapi kami biz bina EXTRA INCOME gaya STG





 ♥ King and Queen Story ♥
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

Happy Sabtuday

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum

Tegas dengan diri sendiri, buang fikiran negatif dan buat yang terbaik!

Buang KERISAUAN kerana itu hanya milik mereka yang mudah putus asa!






 ♥ King and Queen Story ♥ Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

30 December 2018

Annual Dinner & Dance @ Pulai Spring Resort 2018

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalamualaikum
Best moment to remember ☺️
Rezeki anak anak ummi sebenarnya #tripleEL
Ummi menang besar semalam 💕

🥇Best Dressed Award 👗 RM300
🥈HBee Talent Discovery 💃 RM700/4
💰Lucky Draw RM50 (vouchers)

Total 1 Night RM 5️⃣2️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣ 💸💸💸💸















 ♥ King and Queen Story ♥ 
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

23 December 2018

Selamat hari lahir yang ke 34

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum
Penutup 2018.
Moment to remember. 
Dapat happykan orang tersayang 💑

I : B u surprised tak.
U: I macam dah boleh agak. 
I : 😐 #PenatCoverLine

#ThrowbackBirthdayDaddy #34years 
.
.
.
.
.
.
.
.
Layanlah isteri bagaikan permaisuri 👸🏼dan layanlah suami bagaikan raja 🤴🏻kerana esok belum tentu kita akan kekal bersama. 
Rezeki, jodoh dan ajal semua rahsia Illahi. #PeringatanBersama





















 ♥ King and Queen Story ♥
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

17 November 2018

Majlis Anugerah Kecemerlangan Pasti Daerah Pulai 2017

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum
Best Moment to remember 💕
Best of luck sayang whatever you do in right things, ummi always support u.

Memang dah niat apapon terjadi masa Elvina konvo ni, ummi mesti free (cuti) kan diri.
Tahun last di alam pra sekolah kan.
Belum tentu lagi masa akan datang ummi dapat tengokkan. #KotUmmiPergiDulu #ZamanZamanKitaDuluManaAda #FamilyNo1BiznessNo1 #PastiAlIrsyad

From,
Proud mommy 💕
♥ King and Queen Story ♥ Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

03 January 2017

♥ Wishcard 2016 for Wishlist 2017 ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Sempat lagi kan nak wish 😊
SELAMAT TAHUN BARU 2017. Harap lebih kuat, lebih positif, lebih serius, lebih dimewahkan rezeki dan yang paling penting lebih dalam mencari keredhaan dan keberkatan ALLAH. Good morning semua. Semoga impian dalam WISHCARD & WISHLIST anda semua tercapai pada tahun 2017 ni. Aamiin. "every day new day, is a chance to change your life" #ProjekRM1000seMinggu|bizOnline ModalRM50#beU #AAEmpire

 ♥ King and Queen Story ♥ Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

28 November 2016

♥ Result Elvina 4tahun ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum


Alhamdulillah...result puteri sulong untuk semester 1...ustazah pesan jangan tengok Number ye ummi (setahu ummi zaman ummi blaja dulu je ade semester2 ni...skrg preschool pon da ade) 

Masa sesi ambil report card dia.

Ustazah cakap
1) Elvina terang hati cepat dapat dan faham apa yang di ajar
2) Matang dari usia semua cikgu igt dia  dah 6 tahun
3) Berani...asal ade soalan je dia yang jawap dulu.
4) Aktif
5) Senang menghafal
6) Pandai cakap..yang ni dekat rumah pon sama juga ustazah.





 ♥ King and Queen Story ♥
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA