Posts

New look sabun hijau marine essence!

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Yang xpernah cuba lagi sabun marine essence bergaram buloh korea ni, inilah masanya nak cuba.  . Sbb sekarang SHOM da keluarkan yg 1bar 1kotak, biasakan 1kotak tu ade 3bar. . Berbaloi la nak try kalau xserasi pon kan. Tapi setakat ni tak pernah lagi yang pakai ngadu kata sabun ni tak elok... 😊 R e a d y s t o c k  For more i n f o https://nurafridayati.shom.com.my/  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

April Merupakan Bulan Kesedaran Caesarean Sedunia

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum April Merupakan Bulan Kesedaran Caesarean Sedunia 😍 Anda sangat hebat.  7 lapisan dibuka. 7 lapisan dijahit. Proses nak sembuh makan masa 3 hingga 6 bulan. Setiap nafas dan darah keluar daripada tubuh badannya tidak dapat diganti dengan wang ringgit. Saya minta kepada para ibu yang ada pengalaman bersalin secara caesarean untuk menyertai cabaran ini dengan menyiarkan gambar anda bersama anak caesarean anda. Imbas kembali betapa nikmat dan indahnya kenangan itu.  Inilah anak anak solehah ummi: Yang pertama = Elvina tanggal 12/3/12 jam 20:46pm, berat 3.71kg,  kelahiran secara LSCS (lower segment ceaserean section) di Hospital Sultan Ismail Johor Bahru (HSI) akibat komplikasi  ELLSCS Extended Breech.  Yang kedua = Elzandra tanggal 26/7/14 (ramadhan yg ke 28) jam 17:23pm, berat 3.70kg, kelahiran secara LSCS (lower segment ceaserean section) di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru (HSA) akibat komplikasi Poor Progress. Yang ketiga = Elysi

Site measurement!

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Lama xbuat keje ni.  Site measurement. Nasib kita tukang arah 😅 & draw je. Workers yang tolong ukurkan. #sesekalibagiarahan #lainfeeldia 🤣  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Iftar di Mydin Mutiara Rini Foodcourt

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Harini chef👇🏻 📲 xsempat masak. Klu kaksis mmg xkan sempat, smpi rumah mmg dah lambat 😅 #8ramadhan #5orang5menu  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Post out parcels 20/04/21

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Ty bro pgeon dtg pickup parcel lagi harini. Lega tak payah susah susah pergi drop off 😊 Bro yang sama semalam dtg.  Seluar je tukar hitam harini 😅  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Iftar di Nonies Restaurant Senibong

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Salam 7 ramadhan. 1st iftar kat luar untuk tahun ni semalamnye. Bayaran dia ada dalam gambar.  Dewasa RM38/person, Kanak kanak RM25/person. Pernah pergi 2tahun lepas tak silap before covid19.  Variaty makanan tak banyak macam dolu dolu. Sebelum ni  klu nak makan ikan bakar ke, sotong ke, udang ke or ketam ke, kita beratur tinggal ambil je. Tapi kalini dia control maybe takut tak abis kot elak pembaziran, beratur minta baru dia bakarkan, so dapat makan yang panas panas, bagus jugak lah, tapi nak tunggu ler kejap.  Kalau rasa kesedapan, sedap lagi yang sekarang berbanding yang dulu. Okay tu je, tak nak cakap banyak banyak. Selera tekak kita kan lain lain. hehehe.    3 karektor yg berbeza, tgk diorg pakai sorang selipar, sorang kasut sport, sorang kasut wedges. Dah pandai memilih ni, susah skit nak matching2 tiga beradik ni. aiseyyy Dah alang alang sampai area sini, singgah la kejap SOGO JB. Besar nak mati, kalau takat nak window shoppi

Post out parcel 19/04/2021

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Ty bro pigeon datang pickup parcel dekat opis je. #senangkejemak 😊 Yang belum follow, boleh follow channel Afri https://t.me/dsmNAI  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !