Posts

Pintasan Saloma.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Ada yang tanya saya Saloma Bridge ni naik kat mana? Tak kesah lah korang dari arah mana. Macam kitaorang haritu park kete kat MRT kajang. Dari MRT kajang terus Pasar Seni. Sampai Pasar Seni naik LRT ke Kampung Baru. Korang boleh naik jambatan ini dari Lorong Raja Muda Musa 3  100 meter je dari LRT Kampung Baru. Means korang keluar je dari bangunan LRT terus boleh nampak. #throwback #salomabridge  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Sɪʙᴜᴋᴋᴀɴ ᴅɪʀɪ ᴅᴇɴɢᴀɴ ʜᴀʟ ʏᴀɴɢ ʙᴇʀꜰᴀᴇᴅᴀʜ

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum “Buatlah dirimu sibuk, hingga tak ada celah untuk membenci, tak ada waktu untuk berburuk sangka, tak ada kesempatan untuk berbohong, dan tak ada kebiasaan untuk mengurusi hidup orang lain” Setuju sangat dgn ayat ni, sampai tak sempat nak tgk hidup org lain. Kadang whatsapp pon xsempat nak baca, apatah lagi yg lain lain. 🙏🏻✌🏻🥰 #alwaysme  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Jadual Rumah

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Memasing dah besarkan, penatlah nak bebel hari hari.  Kita try cara ni pulak. Nak trace pon senang lepas ni, takde la kau tuduh aku, aku tuduh kau kan.  Nampak tersadai je tau la memasing ummi ko nak buat apa kan 🙄  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Deaniella Food & Beverage.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Ais koko Ais jagung Extra joss anggur susu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kuew teow kungfu Kuew teow goreng Nasi paprik  Semua pon sedap 😋paling teruja minum extra joss dia, klu tak sedap Afri takkan share kat public, plg2 pon Afri share kat stories je, yg view je la yg akan baca 🤭 #seleramasingmasingkantaksama #andasopankamisegan #samasamaberniaga  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Alor Gajah.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Bermalam semalam di sini, lps check in xkemana pon lepak bilik je. 🤣🤣🤣 Penat pusing 1Malaysia: Johor ➡️ N9 ➡️ Temerloh➡️ Genting Highland ➡️ Gombak ➡️ KL➡️Melaka Hai orang 78000, kami tumpang jalan sini kejap okay. 😅  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Coconut Shake Batu Berendam.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Kalau singgah sini, budak3 ni mesti nak makan keria n coconut shake 😋  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Mamee Jonker House.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Pengaruh tiktok kuat budak budak ni.  Jom tgk apa ada kat dalam.  Mamee mamee help me 🥴  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !