Posts

coti coti CNY23.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Throwback coti coti CNY 23. Makan kenduri ja pon. Sampai terlupa nak bergambo reramai masa house warming, sbb ralek bersembang, memasing duk jauh2 time ni la nak pung pang pung pang pon, kami 9beradik duk bersepah gittew la jadinya #esekali https://youtu.be/Rz-C2LIOo6g  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Ya Allah fulfill my dreams,

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Ya Allah fulfill my dreams, Ya Allah give me success, Ya Allah give me a bright future,  Ya Allah bless my parents. Ya Fattah Ya Razzaq Aamiin Ya Allah Ya Mujib ❤️  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

#BLACKPINK

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Sampai ke kl daq2 ni mencari dgn aunty dia,  rupanya kat giant tampoi je gaiss… dah pak dia kata amek sorang satu 🤭🤭🤭 #BLACKPINK  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Lake Front Residence Cyberjaya.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Happy CNY everyone.  Harini aktiviti makan tidur makan tidur je.  Ok tu je nak cakap. 🤭  Tengkiu tuan rumah..  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Done collect duit BAP

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Done collect duit BAP. Kalau tahun depan ada lagi sibongsu pon dpt ler nnt. Diorg igt, blh shopping2 duit ni, mmg xler. Simpan masuk asb ok. #untongkalauanakramai 😜  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

MAN 249

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Mai rumah, nak amek parcel dia. Ajak kuar makan sekali dia kata xmau. Sbb esok ade exam blum study lg. Elok2 pakai mto abg aidil tu ye man.  Untong daq2 skrg, minta je dpt. Teringat kita dulu2 susah nak apa usaha sendiri, adik beradik bawah 8org lagi. Nak minta kat arwah ibu ayah takut n xsampai hati. Last beli mto pakai duit baki biasiswa yg dpt sejak form 1 sampai form 5.  Lepas juga duit tu buat belajar short course computer & buat lesen B2 & D. Lps spm dpt tawaran smbg belajar diploma in architecture, ms tu mmg rasa susah klu xde kenderaan nak bergerak, at least kena ada mto utk sng pergerakan. Beli la mto second rm1900 cash. 1000 duit baki biasiswa+ptptn skit. rm900 ehsan dari om win. Alhamdulillah mto tu skrg xtau kat mana dah.  Lepas dpt beli 1st car JJT 4416 masa mula2 keje dulu. Bagi adik pakai, lps tu adik plak dpt rezeki keje oversea dia tggl je kat rumah sewa dia. Lps tu xtau cite dah. Moto tu bape kali dah ada org

DoubleTree by Hilton (Johor Bahru).

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Yesterday lunch treat  🍽️ . . . . . . . https://youtu.be/h5t82uZRZFU  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !