Posts

Girls day out. 🧚🏻‍♀️

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Girls day out. 🧚🏻‍♀️ Eating - Shopping  Memasing sibuk ajak tengok Mat Kilau. Nanti nanti la 🤭😜 https://linktr.ee/nurafridayatiismail  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Lepas ni harga dah tak dapat ye rm27.30,

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Lepas ni harga dah tak dapat ye rm27.30, stat bulan julai harga dah lain sekotak *RM29.50*  Yang nak buat stok byk2 mcm biasa sgt digalakkan jgn ghisau expired date 2tahun lama tu. 🤗❤️  #nantijangancakapcikpuantakbilang 🤭 👉🏻 Wasap di 📲 WA: https://wa.me/60134594769?text=Saya%20nak%20beli%20produk%20SHOM Atau shopping online di sini 👇 https://nurafridayati.shom.com.my/ https://linktr.ee/nurafridayatiismail Masukkan promo code 3A8A64C  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

2 HARI TURUN 2 KG‼️😱

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum 2 HARI TURUN 2 KG‼️😱 Ni la kesannya bila tukar ke saiz therapants yg lebih kecik.  Kak Rozita Zakariah sebelum ni guna therapants saiz 114. Tu pun kemain susah nk masuk masa mula2.  Skrg dah longgar n boleh tukar ke 2 saiz lebih kecik , saiz 98  Hasilnya, baru 2 hari guna dah turun 2kg‼️😱😱😱 pantaz!!!  Dgn therapants ni, kita bukan slim masa pakai je, tapi betul2 badan jadi kecik.  Sebab tu la mana yg rasa therapants dah mula longgar tu bukan sbb therapants yg memeri, tapi badan kita yg mengecik.🤩🤩🤩 kurus betul, bukan kurus dusta 😂 Kemonnn guysss!!! Counting days to raya. Sempat lagi dapat #RAYAbodygoals  #therapants #legginginstantSLIM 👉🏻 Wasap di 📲 WA: https://wa.me/60134594769?text=Saya%20nak%20beli%20produk%20SHOM Atau shopping online di sini 👇 https://nurafridayati.shom.com.my/ https://linktr.ee/nurafridayatiismail Masukkan promo code 3A8A64C  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Lawa teruk

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Lawa teruk Syafiqah Mirudin ❤️ Selamat bertunang deq  Masa mula2 beliau tunjuk gambar sebelum, beliau sendiri pun kurang yakin baju tunang bole muat. Lagi mendebarkan beliau ni jenis Apple shape, upper part lebih bermasalah.  Lepas sarung therapants seminggu sebelum tunang…tengok la hasilnya, balance dan perfect ! Betul2 #RAYAbodyGOAL vs #TunanganOrang #therapants  #legginginstantslim 👉🏻 Wasap di 📲 WA: https://wa.me/60134594769?text=Saya%20nak%20beli%20produk%20SHO M Atau shopping online di sini 👇 https://nurafridayati.shom.com.my/ https://linktr.ee/nurafridayatiismail Masukkan promo code 3A8A64C  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

L E E Z O | M U T I A R A R I N I

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum L E E Z O |  M U T I A R A  R I N I Tahniah JDT kami tgk minit minit akhir je, padahal umah dekat sgt dgn stadium. Tak kose nak ngadap sesak2, baik pi dinner 😜 #LimaSatu https://linktr.ee/nurafridayatiismail  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !     

KURUSNYA SHIKIN 😱

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum KURUSNYA SHIKIN 😱 Kawan2 yg perasan dulu itu satu perkara luar biasa. Nampak motor kuasa tinggi dekat belakang beliau tu Elisa dah tahu orgnya memang suka aktiviti lasak. Memang patut jaga keseimbangan badan.  Part yg paling ketara byk perubahan semasa beliau sarung therapants, adalah dekat perut dan peha. Tak lama ya, 2bulan je.  Happy for u Shikin and thank you buatkan testimoni utk Elisa 😘 #legginginstantslim  #therapants 👉🏻 Wasap di 📲 WA: https://wa.me/60134594769?text=Saya%20nak%20beli%20produk%20SHOM Atau shopping online di sini 👇 https://nurafridayati.shom.com.my/ https://linktr.ee/nurafridayatiismail Masukkan promo code 3A8A64C  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Company short trip 😍

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Company short trip 😍 https://linktr.ee/nurafridayatiismail  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !