Posts

Happy belated birthday to my mentor biz

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Happy belated birthday my mentor biz,  Crown Diamond Manager Erna Murni.💕 You have opened my eyes. Your inspiration, motivation, and contribution to my spiritual journey and I have learned so much from you. May you be blessed with good health &  happiness. I wish you the best of birthdays and I hope you continue to inspire people for many more years to come! Aamiin 🤲🏻 #bukaexternalhardisk #momenttoremember  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Jom jadi rajin!

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Melawan MALAS itu susah.  Tetapi kalau MALAS itu tidak dilawan.  Hidup anda akan jauh lebih SUSAH.  ❣ Jom jadi rajin! Selamat menyambung PdPR kursusnya buat mak mak yang ber work from home, berbiz online juga yang fulltime suri rumah ✨  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !     

Laser focus Sept 2021

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Minum minkaffe dengan mug limited edition

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Jangan lupa hirup #Minkaffe dengan mug baru Alhamdulillah Ya Allah nikmatnya minum kopi zero gula ni, lagi2 minum dalam mug cantik limited edition ni. ☕  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !    

Aktiviti cuti pertengahan penggal sekolah 2021 #pdpr

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Aktiviti cuti sekolah, tak dapat mandi pool, mandi kolam pon jadi ler. 🤣 Tak nyempat nyempat memasing nak salin baju swimming. Lamberttt diorg kata. Nantikan update video di youtube ye guys.  Petang karang sambung joging kat port biasa.  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !     

Kegunaan face mask selain untuk tutup hidung dan mulut.

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Mask tu utk tutup mulut zandra oiiii, bukan buat tempat untuk gantung tangan hang dik.  Adoiiii la, yang sorang ni mmg macam2 betolll perangainye 😂🤦🏻 Anak no 2 ni mmg selalu buat ummi dia plg gerammm 😤🤣 #takjadiumminhangnakbuatcaptionbest  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !     

Baby baru Muezz & Muezza

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  Assalamualaikum Sore jate, sore tino. Dah lama budak budak ni minta kucing. Cuma ummi je buat2 tak xdgr. Sbb tak gemor nak ngadap bau kencing & cuci yak dia nnt, bebudak ni tau main je kang. 😣 Mula triple EL bg nama Kelly & Karen kemain bando sgt namanya, hahaha 😅.  Sekali bapaknye dgr suruh tukar cari nama melayu skit, sbb ni kucing kampung. 😂🤦🏻 Takpe lah janji mata mat salleh ye meow. Elok laki suruh cari nama kampung, auto je saya sebut abu n peah je la...senang.. hahaha 🤣 Si kakak siap google cari nama kucing, tu yang tukar jadi muezz & muezza sempana nama kucing kesayangan nabi.😊  ♥ King and Queen Story ♥  Thank you for reading this entry !