09 August 2012

♥ Majlis IFTAR di IOI PALM VILLA GOLF & COUNTRY RESORT ♥

Assalamualaikum

Alhamdulillah, rezeki di bulan ramadhan lagi. Kali ni kami berbuka puasa di IOI PALM VILLA GOLF & COUNTRY RESORT pula.
Ini pun jemputan dari office suami saya lagi.
Dengar buka dekat golf & country resort pun tau macam best je kan, saya pun tak tahu la nak cakap best ke tak, sebab kami sampai sana cuaca da gelap, kami terus tuju tempat yang nak di tuju.
Makanan kat situ resort tu panggil catering luar yang masak, ingat resort ni ada chef sendiri ke, tapi tak..hampa...So pilihan makanan tu tak banyak la. Banyak yang tak de kat resort tu contoh desert yang sedap², masih sama macam hotel & resort yang saya review sebelum ni, masih lagi tak ada seafood..huhuhu..lagi la hampa rasa hati, da rasa macam kempunan pulak tak dapat makan seafood yang perah dengan lemon tu..Suggest please nak makan macam kat Shang Ri La Hotel tu (kat situ apa pun ada, sampai da kenyang pun masih lagi ada makanan yang belum di makan, da macam syurga makanan pula)

untuk tahu maklumat tempat tu lebih lanjut

Candid

bulatnye mata elvina ni

layan la korang semua tengok gelagat elvina ni bila nak ambil gambar dia, punya la susah sejak² akal dia dah banyak ni, ade je aksi dia (ni tengah menyemburkan air liur)




geram kat siapa pun tak tau ler

ini adalah satu hobby baru juga, suka sangat masukkan semua jari kat mulut

sebelah elvina tu sofy (seorang muka ketat, seorang lagi muka happy)

S.E.K.I.A.N


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA