27 January 2011

♥♥ Bonus Oh Bonus

Assalamualaikum....
 
What u all guys think about bonus???????????
Erm....ntahla....klu sebut pasal bonus...mesti korang sangat gumbira skrg kan...mesti skrg tgh senyum memanjang je kan...of coz la....dapat 3x salary siap da planing nak wat ape ngan wit terpijak tu...kan...bestnye jd korang semua....sedihnya jd aku..huhuhu.....ok la korang ....sy ni....erm, mereka² yg terlibat je yg tau...nak kata saya ni pekerja xbgus.....xmungkin kot....sbb bos sendiri pun ade puji memuji pasal sy depan staff yg lain....sy pun xtau la ape yg kurang lagi di mata cina² kan ( i hav 5 bos at the same time..)....tp sepanjang sy berkerja ni kan....ni la 1st time rs pelik sgt²....sy pun xtau mcm mn diorg ni buat kiraan  utk pengagihan bonus.... cuba kamu semua bayangkan...org yg masuk blum officially permanent staff dapat lebih dari kami² yg lama ni....PELIK X rasa kan....i realy² dunno how all my boss judge!!!....adakah ini di katakan politik di dalam pekerjaan....can u all guy answer me??...but i share u something...dlm office ni sy satu² nya staff melayu yg diorg ade...but sbnrnya ade 2 termasuk sy..tp td dia baru resign 24 hour...can u think what happen wit this office!!...ok la...next time sy akn smbg lg cerita ni....this entry just only to inform u my mood....sgt sedih...da la den nak kawin....banyak duit nak guna...tp ape yg diharapkan...hancurrrr semuanya....huhuhu...SELAMAT MEMBACA 4 THE NEXT ENTRY...

klu la duit itu boleh dapat dr langit....alangkah bahagia nya hidup semua org di dunia ini... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥









♥Princess and Prince Story♥ * feel free to drop ur positive or negative comment, that is good for me to improve own my side*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA