07 July 2011

♥ i-City Shah Alam (bandar lampu) ♥

Assalamualaikum


Hi semua...sebenarnya masuk ni da kali kedua da nuraf pi i-city ni...mula² dulu nuraf pi xberapa byk lg la lampu² yg warna warni tu....time tu nuraf pi pun masih under construction lg..tp pengunjung di benarkan la masuk utk amek gmbr n cuci mata...


tp kan mula² dulu nuraf masuk free je pon...xpayah byr pon..klu tau la the second time nuraf pi kena byr rm10 untuk parking..nuraf akan bergambar puas²...tp xblh jg..byk yg xsiap lg time tu...kali pertama nuraf pi dgn my prince xplanning pun nak dtg sna..kebetulan lalu sggah la kejap...



tp kali kedua dtg mmg da plan..cuma xsangka kena bayar tu xpe lg..nak masuk SnowWalk kena byr rm25,nk amek gmbr dengan scupture 
zirafah dan mcm² lg binatang yg lain pun kena byr jg rm2..nak masuk tempat The Biggest Reptile Collection pun kena byr.nak bergambar dgn org yg berlakon ala2 patung yg dicat kan seluruh bdn dia warne pink tu pun kena bayar rm2 jg..




senang kata klu korang xde duit xpayah la pegi..buat sakit ati je...tmbh² lg aku kecian kat org luar yg dtg dr jauh...yg dtg bw family..apa pun semua kena bayar..makan kat situ jgn ckpla..semua pun boleh tahan jg mahalnya.....huhuhuh...(ish semua pun nak free ke..toilet i-city pun kena byr 50sen tau...wah..mahalnye kalah shopping mall tau..wink..wink)


..jom la layan pic² pulak..












~
















The 1st time kami pegi sana




ni je la satu satunya gmbr yg kami ade


The second time kami pi sna..kali ni lebih byk bergambar




bergambar dgn panda tiruan


pandai en prince sy ni bergambar


xdapat masuk dlm dapat bergambar diluar pun jadi la..




posing maut dari hubby


we in love almost 3year +++...sayang kamu.
ni la yg berlakon ala2 patung tu (orgnya da tua tau)..bila org dtg kat dia utk amek gmbr..dia akn berposing dgn tongkat








  ♥Princess and Prince Story♥ 




 ♥ Anda suka entry ini ♥

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA