25 October 2011

♥ Antara koleksi kasut kegemaran saya ♥

Assalamualaikum

Saya antara salah seorang penggemar kasut...klu nampak kasut yg cantik @ yg berkenan di hati je pasti sy akan merebut peluang tu..xkisah la time duit dlm handbag ngam² je utk makan sbnrnya….

Senang cakap sy sni gila kasut….dari study lg mmg tabiat saya mcm tu…tapi saya xcerewet pada harga atau jenama sesuatu kasut tu ok!…asal sy suka sy beli…xkesahla mahal @ murah…janji bila sy try tu sesuai dgn kaki sy…hehehe  

Antara yg menjadi jenama kegemaran saya adalah seperti di bawah ni….cer korang tgk gmbr kat bawah (setengah je gmbr kasut yg sy ade, ade yg xsempat nak ambil gmbr lg..)…..






Wahhhhhhhhhhhhhhh…byk nya kasut dia…..

Yeke?

Xde la byk macam korang kan…sy tau mesti korang lg byk kasut dari sy..=)

Biasa la lumrah seorang wanita…suka benda²  yg cantik dan comel macam kasut² kat atas tu

Mari saya senarai kan semua brand kasut² yg terdapat kat atas tu

1.       Koleksi dari bata
2.       Koleksi dari crocodile
3.       Koleksi dari crocodile
4.       Koleksi dari hawkeye
5.       Koleksi dari sembonia
6.       Koleksi dari alain delon
7.       Koleksi dari vincci
8.       Koleksi dari crocodile
9.       Koleksi dari nose
10.   Koleksi dari alain delon
11.   Koleksi dari alain delon
12.   Koleksi dari alain delon
13.   Koleksi dari alain delon


Tapi klu korang tgk kat atas tu korang jgn igt sy mementingkan jenama ye…kebetulan semuanya…kebanyakkan klu yg mahal² kat atas saya selalu beli time ade SALE ok..bijak x saya???

Tempat yg selalu menjadi kegemaran sy utk beli kasut,erm…selalunya saya akan pergi  “ MIDVALLEY @ SOGO

Tapi yg menjadi favourite sy adalah Alain Delon…kebanyakkan design dia sy suka..mgkin sbb sy bekerja office so sy lebih suka design yg ala² korporat gitu…

Sbnrnya ada lg gmbr yg sy xmasukkan…antaranya jenama dari Bonia (sy terima dari suami sy waktu majlis pertunangan kami hari tu) dan Velentino Rudy pun sy suka jg..




 ♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA