23 November 2011

♥ Memori = NAM 9140 ♥

Assalamualaikum
Antara kenangan yg aku x akan lupa.
NAM 9140 - KERETA FORD hubby aku punya hanya tinggal kenangan,
kereta ni hubby aku beli second hand je pun dulu,
aku x sure NAMA PENUH keta ni. (klu korang tau cer bgth aku ape name penuh keta ni k)
lepas Abi beli keta ni, beliau terus upgrade@modified keta ni...mmg cantik la keta ni bila da berubah wajah..
RUPA ASAL keta ni pun aku xsure macam mn,
aku pernah bawa keta ni, mmg best keta nya tambah lagi aku suka sbb keta ni nampak sporty..best woOOO drive keta ni..tp skrg keta ni da xde da, Abi da jual. Sebab byk hal keta ni, maklum la kita beli second hand je, so banyak benda yg nak kena repair.JOM tgk gambar keta abi aku pya ni dulu, tp gambar nye keta tgh porak peranda, tgh demam..br nak anta masuk bengkel lagi..

Antara gambar gambar yg aku ade setelah di ubah wajah




♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA