15 December 2011

♥ Invitation from Celcom to launch iPhone 4S ♥

Assalamualaikum

Bestnye, bila pagi pagi cek email...mata aku terus terjojol nampak msg dari CELCOM, excited giler aku buka email tu dulu.. bila baca Wahhhh...CELCOM invite aku datang launching i-Phone 4s esok kat Bangsar...

Tapi aku tak dapat nak joint event tu esok, sbb aku kat jb skrg lgpun aku tgh kerja, lain la dulu blh je joint ape ape event sbb mmg aku keje kat KL dulu.klu dia buat launching tu 25 december ni kan bagus...sbb aku turun KL 

Yang bestnye dapat jemputan ni kita boleh joint any games and activitiies yang depa tu buat...mana tau kalau kalau ade rezeki baby dapat la hadiah kalau menang kan..Paling best kita tak payah beratur panjang panjang mcm org lain sbb kita da register online dulu.

Cuma ape yang perlu kita buat  ialah print invitation yang dapat by email tu dan bw semasa event tu nanti. 

Mood = Huhuhuhu sedihnya tak dapat joint event tu...boleh ke aku pas kat org lain invitation tu...


ini lah invitation yang aku dapat by email tu


 ♥Princess and Prince Story♥
 Photobucket
♥ Anda suka entry ini ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA