09 May 2012

♥ Rindu dengan binatang kesayangan ♥

Assalamualaikum

Cettt....geliii jer saya dengar tajuk entry tu....korang mesti lagi menyampah nak baca kan...saya tak kesah pun...ruang blog saya ni saya nak isi apa saya suka, saya punya suka la kan...

Apakah binatang kesayangan saya?

- saya letak kat atas meja ruang kerja saya di office
- tujuan untuk menyahkan ion² positif yang boleh tersebar pada saya bila berhadapan dgn computer 
- dapat la menyegarkan mata saya yang seharian menghadap computer
- sangat comel sbb bekas @ tempat tinggal dia saya buat dari barang terpakai (jimat duit)
- saya ambil baka dia di public toilet kat petrol pam (hahaha nakal kan...tapi saya da minta izin pun dekat tuan punya)
- untuk menyerikan dan menambah elokkan pandangan mata saya, saya selit kan ladybird yang ala² alam nyata tu.
Mendapat banyak pujian dari officemate (tersenyum bangga gitew...walaupun barang tu tak mengeluarkan modal yang byk, cuma ladybird tu je yang saya beli..heee)

Tapi sekarang binatang kesayangan saya tu dah mati sebab saya terlupa bawa bersama waktu saya pindah rumah aritu, cuma yang ada hanya gambar untuk tatapan saya dan semua..huhuhu

Korang nak tahu tak apakah binatang kesayangan saya itu...

Jeng jeng jeng

~


~


~



~



abaikan meja yang berselerak tu
Inilah binatang kesayangan saya, walaupun sebenarnya ialah sejenis pokok hiasan yang senang juga di jaga, sbb saya tak suka pelihara apa² jenis binatang termasukla kucing mungkin kerana

- saya seorang pemalas nak membersihkan najisnya
- saya takut saya akan menyakitinya dengan mengurungkan nya dalam sangka
- takut jg pada virus² yang mungkin di bawa oleh binatang itu yg boleh mendatangkan penyakit
- mungkin jg sifat kasih sayang pada binatang saya tak ade..huhuhu...

Ini hanya lah pandangan saya sendiri, pada yang fanatik pada binatang peliharaan masing² jangan la DAMN saya pula ye.

S.E.K.I.A.N

p/s = InsyaALLAH siapa tahu nanti ALLAH bukakan pintu hati saya untuk pelihara binatang semula, sbb NABI kita sendiri pun sayang kucing.

  ♥ Princess and Prince Story ♥
 Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA