08 November 2012

♥ Pasport Malaysia ♥

Assalamualaikum

Alhamdulilillah, One step future, untuk Elvina, tempoh hari pada 30 october 2012 ayahnya da buatkan pasport untuk dia. Sebenarnya da lama nak buatkan pasport untuk dia, cuma kekangan masa yang menghalang, nasib pada hari itu makcik (penjaga elvina) 1/2 day buat medical check up jadi masa itu ayahnya gunakanl masa tu buatkan pasport puteri kami, kebetulan pula sekarang buat pasport 5tahun ada promosi RM150 je dalam budget 2013 ada sebut, jadi pada siapa siapa yang masih belum mempunyai pasport lagi, pergi la segera tunaikan tanggujawab anda sementara masih ada ok. Lagi pula kami ada bercadang nak jumpakan Elvina dengan oyang nya di bukittinggi indonesia dalam bulan 12 ni@ bulan 5 tahun depan sebab ayahnya da check tiket airasia da mahal, bulan 5 tahun depan murah tak silap dalam rm300+++ (3orang), itu pun sebenarnya pakej 2in1 BABYMOON sbb dari mula kawin masih belum berkesempatan berhoneymoon lagi, sekarang da ada baby jadila BABYMOON, tak kan nak honeymoon punya pasal anak nak tinggal kot, lain la Elvina nya da besar ke???...InsyaAllah semoga dipermudahkan. 
Amin

aidiLVafri pasport


aidiLVafri internal view

LV buat muka terkejut...serius betul la rupa dia haishhh

p/s = tak ada la kan buatkan pasport untuk elvina semata mata nak balik Indon je, sebenarnya kami rajin juga ke Singapore anta kakak ipar. Tapi kalau dah ada pasport boleh la lepas ni planning travel every year. Ye dak.. ^_^

  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA