08 December 2012

♥ Convocation University Teknologi Petronas 2010 ♥

Assalamualaikum

Seperti biasa saya memang suka bagi entri yang da outdated, this story happen a few years ago again. Sebenarnya tak tahu nak mula entri ni macam mana, sebab nama pun entri da outdated so otak mesti da tepu remind apa yang terjadi masa tu kan...sambil sambil otak tengah ligat nak cari idea untuk entri ni...tangan pun terus ligat juga ber blogwalking. Masa ni hari convocation adik yang no-3. Convocation ni  pada 17.10.10 (wah biar betik boleh ingat tarikh tuhhh..).. hahaha..kena kreatif sikit ler kan kita boleh check masa bila gambar tu di ambil..hukhuk..universiti ni terletak di tronoh perak...uni ni da dekat dengan uitm sri iskandar tu.jap bagi saya tengok gambar dulu..mungkin baru dapat idea nak mengarang nanti..adoiii gambar da abis tengok still tak da feel nak mengarang, serius memang takde idea la...blurrr..takpe la kamu kamu semua pergi la cuci mata tengok gambar sekitar majlis je lah.. 

beutiful memories in our mind
































  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA