10 March 2013

♥ Love the cute wording ♥

Assalamualaikum

comel sangat kan..paling saya suka kaler green and pink...
kalau El pakai confirm lagi cute lah..hihihi

Exceli saje je nak promote kedai ni..sebab saya memang suka tengok benda benda yang 
comel n cute je..
terus boleh jatuh cinta pada benda tu...bukan orang okeh...
kalau orang mau tak keruan en suami nanti..
hahaha

^_*

Tadi buka FB terjumpa satu page ni...
Ooooo sungguh comel comel barang yang di jualnya..
Barang barang comel tu untuk baby baby yang comel je..
hihihi..
Berkenan sangat dengan custom made romper and t-shirt untuk becoming baby
Yang berkenan sangat tu sebab kita boleh tulis apa ja wording yang kita suka..
Euwwwww..ome ome nyeee

Kalau uolllllssss nak beli, boleh la beli kat kedai  online ni k.


  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

6 comments:

Nana Liena said...

tengok page tu tadi..mmg lawa2 bajunya...hehe..igt nak beli tp tak tahu nak bg siapa pakai.ahaha :)

RaisyaSukor said...

comel!!!!!!!

yasira rusydinah izni yahya said...

Cntik!

Nur Afridayati said...

@Nana Liena ha??...tak tahu nak bagi dekat siapa..kalau susah susah sgt bagi je dekat anak kite EL...nanti mesti EL happy sebab skrg da pandai nak melawa, tengok umi dia make up, dia pon menyibuk sikat rambut dia..gaya macam da besar sgt..

Nur Afridayati said...

@RaisyaSukor..klu comel sila beli ye..tukang promote tak berbayar ..hihi ^_^

Nur Afridayati said...

@yasira rusydinah izni yahya hehehe, tau xpe..semua memang cantik cantik kat dlm page tu.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA