30 April 2013

♥ Bukit Batok Singapore ♥

Assalamualaikum

Wedding invitations again...
Di Bukit Batok Singapore 28/04/13.
Pasangan yang diraikan

Dedi Affandi
&
Istyana

bertempat

Di Dewan Bukit Batok

Sepupu belah suami punya, tapi suami sekali lagi tak dapat joint.
Sebab leceh, nak kena declare dengan orang atas baru dapat pelepasan pi oversea walaupun singapore yang sekankang kera tu jauhnya...
Kali best skit wedding nya...
Sebab saya suka ada satu segmen bergambar siap ada props lagi and speech pada pengantin.
Makanan dia pon saya suka sangat...semua pon sedap...
Paling best banyak dessert @ pencuci mulut yang comel comel gitu..

 comel kan...siap ada benda benda alah ni...amek gambar dulu and then orang tu cuci 2keping satu kita keep n satu lagi maybe dia orang akan buat satu album khas untuk tetamu yang datang beserta dengan ucapan yang kita wish pada pengantin!!!

so lepas ni boleh praktik kan untuk majlis adik plak...sweet sangat tgk semua tetamu yg datang and ambil gambar dan post yang comel comel dengan props yang diorang sediakan..

ni saya scan, yang dari camera photografer punye.

ini lah segmen bergambar n wish tu..

 Sumpah....bulat gila muka saya kalau pakai inner melekap pipi nih...haissss..muka dah la memang macam pau..

dah xnak pakai inner tu lagi....mahai kot beli..rm35 koleksi dari Adam&Hawa







 ini antara manisan yang ada

 ohhh noooo, saya termakan nasi beriani lagi...spoil diet lagi...camner ni...raya dah dekat

 ber background berbelakang kan pelamin pengantin nun jauh....

 ini la pengantin nye

 my out fit of the day...kembang semangkuk

saya suka gambar candid!!
pipi ku bulat nyaaaaa

Dedi affande & Istyana

 bukit batok

comel tak saya




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA