20 April 2013

♥ Taktik mengurat isteri orang !!! ♥

Assalamualaikum

Haaaaaa

Nervous tak tajuk entri kali ni...

Siapa yang pernah mengalami perkara yang sama macam ni...
cer angkat kaki tunjuk betis gebusss korang tuh..
hehehehe
(gurau je)

Banyak sebenarnya taktik nak mengurat isteri orang ni yang orang orang kat luar sana tu tengah pratikkan...
Siap ade tu....kawan dia punya isteri pon nak di ngoratnye..
Ermmmmm bahaya zaman sekarang..
ingat kaum hawa je yang takut suami kena kebas...
tapi kaum adam pon takut woooo kalau isteri kena kebas..
kawan ke lawan ke
Habis semua dia try..konon konon berhasil la kan..
tapi depa silap...jangan ingat kami ni isteri isteri orang akan layan orang macam uolllls ni..

Yang paling best tu....dah terang terang status isteri orang tu tulis
i`m a  wife...
@
a queen to royal king

or what others else yang membawa maksud seangkatan dengan nya

tapi stilll juga tak faham

siap kita bergambar dengan anak pon still gatai nak kacau kite...

ish pelik sungguh

tu pon tak faham lagi..



tak tahu apa sebenarnya motif orang orang begini..

Biasa la ayat mula mula

Hai..
Hai awak..
Really nice to meet u here
kalau bab puji memuji tu tak payah cakap la, kang saya print screen tayang kat sini..
meluat plak korang nak baca nanti
dan lain lain..
asalkan yang berbaur nak mengorat

ni salah satu nye, saya print screen kan juga..sebab entri saya kalau xde gambar rasa tak berseri je hidup..kihkih

p dot s: semua kejadian di atas terjadi pada owner blog ni sendiri, kalau masa single mingle dulu boleh la kot...ni dah bini orang kot... siap tunjuk kat suami...dia diam je..
^_*




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

11 comments:

yasira rusydinah izni yahya said...

Zaman dh berubah..isteri org ke x diaorg mana fikir lg nk...bahaya kot...huhu

yasira rusydinah izni yahya said...

*dh

Nana Liena said...

bahayanya kak..saya fokus pada gambar akak main buih2 belon tu ja sebenarnya..ahaha.. harap orang tu sedar..suka2 hati nak kacau hidup orang yang dah berkeluarga..jangan jadi prosak..btw huhu..maybe suami akak senyap tu bengang juga la kat lelaki tu..huhu..so sblh2nya kena elakkan kalau ada gangguan mcmt u..huhu..bahaya..

harap akak n suami bahagia selalu..dan dijauhkan dari gangguan org2 yang zalim..hehe..amin..

Nur Afridayati said...

@yasira rusydinah izni yahya
tu yang takottttt sangat tu...dijauhkan la segala perkara perkara macam ni...^_^

Nur Afridayati said...

@Nana Liena
hahaha....nakai na....akak suh baca msg tu....bukan suh tgk gambar kami yang nmpk lubang hidung tu....kehkeh.. itu gambar post-wed, biasa org buat pre-wed,nak manja2 n boleh pegang2 amek la lepas kahwin (post wed)..

InsyaALLAH..semoga makbul doa adik tu...akak pon doa adik cepat2 kawin....hehehhe ^_^

oya zihanee said...

+ ops!! ade i'am a wife.. hehehe... ape yang along cakap tu mmg betoii..

even kawan-kawan ofice sendiri.. tu belom cite konsultan yang kite jumpa..

tak tahu la kenape diorang ligat sgt nak mengorat isteri orang.. ish2..

Nur Afridayati said...

@oya zihanee

hahaha...pinjam sat 'i am a wife ' tu..itu mmg harus ada tambah lagi keje govment...100% plak melayu...pastu majoriti chomel chomel...of coz ada yg ngurat..mcm kami ni...company swasta kecik je..staff plak tak smpi 10org...balik2 muka sama je..

ish ish ish...
^_^

yasira rusydinah izni yahya said...

Amin2...risau lah dgn org2 zman skarang nie...ish3

nassiem norizan said...

Hmm..pompuan..kalo betepuk mmg la jd..

mohd kadza said...

kalau bertepuk sblah tangan tak jadi juga. ni tepok sama2 siap tepuk pkai kaki..msti jadi punta.

mohd kadza said...

kalau bertepuk sblah tangan tak jadi juga. ni tepok sama2 siap tepuk pkai kaki..msti jadi punya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA