13 July 2013

♥ Astro NJOI ♥

Assalamualaikum

hihihi
Thanks Hubby...belanja Astro NJOI untuk kami berdua..itupon sejak saya dah jadi surirumah bergaya sepenuh masa...hahaha
Hari tu kami pi Tesco Bukit Indah..
Kebetulan situ ada promosi Astro NJOI ni..
Register RM 280 siap pasang
untuk sepanjang hayat..
yang bestnya kita tak payah la pening pening kepala nak bayar tiap tiap bulan kan.sebab 1st n last kita bayar sebanyak RM280 tu je la untuk seumur hidup..
Bestkan
Best bagi orang orang yang macam saya yang tak berapa nak hadap sangat bila tengok tv ni..buat takat ada ada tu ok la...walaupun tak banyak siaran yang ditawarkan dalam pakej NJOI ni..tapi berbaloi baloi la..at least TV 1, TV2, TV7 and TV8 terang benderang dari sebelum ni..
tapi
misal kata uollllsss tetiba teringin nak tengok BOLA secara live..
boleh la pi topup beli channel SPORT untuk 3 hari tak silap dia orang cakap RM 3
sebelum ni pernah dengar pasal NJOI ni dari akak ipar, cuma tak da masa nak tanya lebih lanjut..
Promosi untuk register tu tak silap sampai hujung bulan ni je..ke dah abis...ntah saya pon tak tau...uolllls cuba la tanya ASTRO tu sendiri
hihihi....
Lepas register tu dia suruh amek gambar...siap cuci berbelakang wall paper madagascar...and dapat free gift tupperware and wooven bag.

 aksi Elvina bila atas stage...mula mula ok lagi 

lepas tu dia dah mula..tak mau bergambar...dah malu bila perasan semua orang tengok dia

ni la semua free gift yang kami dapat tuh..orang astro tu cakap kalau nasib baik gambar kita nnt masuk tv..(tapi tak tau la betoiii ke idak, kot depa nak sedapkan hati kite je kot.)




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

7 comments:

hafiz said...

Just nak tanya, Berapa lama yer Awak masa yang diambil dari Reg sampai pasang?

hafiz said...

Salam, just nak tanya berapa lama yer masa yang diambil dari reg sampai pemasangan?

Lizafadzleena said...

Salam,

Dah start tgk ke Njoi ni. Nanti bg review yer. Barapa lama tempoh dia pasang, siaran mcm mana?

Lizafadzleena said...

Salam,
nanti bg review yer. experience guna NJoi

Lizafadzleena said...

Salam,

Dah start tgk ke Njoi ni. Nanti bg review yer. Barapa lama tempoh dia pasang, siaran mcm mana?

Nur Afridayati said...

@hafiz
dah...best...semalam buka tv..astro PRIMA dpt plak..sepatutnya dlm pakej xde pon..maybe promotion kot..register nak pasang lepas bayar tu 3 hari lepas tu je...sbb dia submit borang ke HQ...saya kan di johor...klu KL maybe lepas register boleh terus pakai kot...

Nur Afridayati said...

@Lizafadzleena
dah awak...best bagi yang xberapa nak mengadap sgt tv macam sy ni...bukan ada2 je...atleast apa depa cite dlm astro..kita ada la update skit...hihi.tapi saya tak tahu la promotion tu ada lagi ke tak utk 280 siap register tu...sbb dgr lps abis promo tu harga kembali seperti biasa..tak silap dlm 400++..tapi worth la seumo hidup je kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA