11 July 2013

♥ Lucky Draw ♥

Assalamualaikum

Alhamdulillah...
7.7.13 hari tu kami ke kuala lumpur..tolak dalam pukul 10 pagi..dan sampai johor balik dalam pukul 2.30 pagi..seharian kat sana memang penat.tapi tak sia2 sebab menang 
LUCKY DRAW..
YEAH!!
kami menang LAPTOP LENOVO..tak dapat PREVE, Laptop pon dah ok..
Sapa nak bagi free free macam tu kan..
Rezeki Elvina..tak sia sia ikut teman ayah ye..
ikut suami pi event LAUNCHING bisness partime beliau
event tu ade tema pakai baju merah hitam.
so kami pakat2 pakai ikut tema.
cuma el je lari tema skit..biasa la..
el kan pinky girl
kami ke sana sewa MPV 
Hyundai Grand Starex
sehari sewa RM450, tapi dpt diskaun tggl RM400
maklum la nak bawa kereta memang tak muat..
sebab husband bawa semua orang2 dia..atau partners dia
kami ke sana 11 orang termasuk el..
klu ada siapa2 yang dari johor tengah mencari kereta sewa yang besar dan selesa untuk jalan jauh boleh la contact saya ye...nanti saya bagi contact number kereta sewa tu..
frushhhh sangat sebab tak dapat singgah mana2 kat KL tu..
Event tu di buat di KELAB GOLF SERI SELANGOR
dekat area Kota Damansara sana.


 bergambor kenangan dengan orang penting dlm bisness ni (awat rasa macam gemokkk dalam ni...baru seminggu tak kerja kot...eh tak lah...baju tu yang besar kot....hahaha..ayat sedapkan hati ni)


 besar dan tinggi kan...yela nama pon MPV








  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

syuk shusuke said...

wah, tahniah menang laptop !

Nur Afridayati said...

@syuk shusuke
Terima Kasih...tapi hati masa tu berdebar debar ingat dpt PREVE...tapi laptop je..Alhamdulillah syukur...sape nak bg kan...plg koman pon ada jg 2k kot laptop tu dari segi value

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA