26 July 2013

♥ POP Phone by Native Union ♥

Assalamualaikum

Gadget Update

Hari tu jalan jalan pusing Danga City Mall.. org jb pggl DCM je.
Jumpa la sesuatu yang menarik perhatian.
Sbb siapa yang follow blog budak kiut tu tau la kot..tapi budak kiut tu..mention dia pon beli POP PHONE ni kat oversea kan..so saya pula terjumpa ada jual plak kat DCM ni..jadi pada warga jb yang tengah mencari benda alah ni...boleh la ke sana..tingkat 2 dalam kedai  APPLE STORE..
Diorang jual tak silap dlm RM140+++
mulanya macam nak beli juga...
Tapi fikir balik...nanti dulu la..
Sbb ini bukan keperluan saya lagi...

ada banyak color, tapi suka color ni..sikit hari lagi jadi trend plak la kat mesia ni kot...

p/s ~ budak kiut yang dimaksudkan itu adalah BUDAK KIUT



  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

LoVeNLiFe said...

Wah menarik la pulakkan...nie sesuai tuk apple product je ker?
By the way salam kenal...

Nur Afridayati said...

@LoVeNLiFe
Hi salam kenal...
tak la...semua jenis pon boleh termasuk tablet...kannn
jom la beli..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA