10 August 2013

♥ Syawal (1434H) ♥

Assalamualaikum

Salam Aidilfitri buat semua rakan2 blogger sekalian
Maaf Zahir dan Batin dari kami bertiga.
Tahun ni giliran beraya di kampung saya di Taiping Perak
Tahun ni kami lebih sibuk berpindah randah ke rumah baru.. 
(nampaknya tahun depan saya kena beraya panjang la di johor, sebab dah drag masa beraya di sana tahun nih..huhuhu)
Alhamdulillah...akhirnya ibu saya dah ada rumah sendiri..
Tercapai juga hajat beliau nak ada rumah sendiri
Kemain happy beliau...boleh kata 100% semua pon baru dalam rumah tu siap renovation...dari perabot, tv flat screen 40 inch, sofa, set bilik tidur, peti sejuk mitsubishi, dapur canggih..semua la...sampaikan barang2 yang kecil2 semua pon baru..
Alhamdulillah...terima kasih YA ALLAH.
Tunggu giliran saya pulak untuk rumah baru...dan serba baru...
InsyaALLAH..Amin

Tahun ni kami meng PURPLE kan diri

cik hubby ada lari skit warna baju ngan kami (at least ada backup jg la..sama ngan anak tudung saya sikit)...beliau kata dah boring asik pakai baju melayu je...last baju melayu tu tersadai macam tu je..pakai setahun sekali je..tu yg beliau ubah angin..nak ber kurta plak.

Auchhh berbakat juga saya ni bergambar menggoda macam ni...hehehe..sila jeles ok
I like this pic actually..(yeayyyy nampak kurus di situ)

Thanks to all family members..most appreciated, mr hubby..for whatever reason 

p dot s = jap lagi nak pi beraya rumah bakal adik ipar...satu di teluk intan, satu di kuala lumpur dan beraya rumah sanak saudara di sana..lepas tu terus gerak balik  Johor.







  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

2 comments:

fiza saiza said...

Selamat Hari Raya.. :)
Mesti berat badan turun masa bulan puasa baru2 ni..
Itu nampak slim kan.. hehehee

Nur Afridayati said...

@fiza saiza
Selamat hari raya juga..
Hihihi...maybe kot. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA