12 September 2013

♥ I am SHAKLEE DISTRIBUTOR ♥

Assalamualaikum

Now, I am SHAKLEE DISTRIBUTOR
My SHAKLEE ID is 944088...no dua terakhir tu master alice bagi i pilih..jadi i pilih no 88 ma...nak no 99 tapi xdo..so senang sgt kalau uollllls semua nak igt i punya ID ni k..
tapi, klu uollllls ada beli barang pakai i punya ID ni...let me know k...bukan nak buat apa pon..just nak update je..Ok enjoy beli produk kesihatan shaklee dengan menggunakan ID i k dengan harga ahli..sangat lumayan...25% diskaun kalau guna ID i k
kalau nak jadi ahli, let me know jg k..

and one more thing, klu nak walk in nak dapatkan produk ni...boleh terus ke Pekan Rabu Johor Bahru tau....coz saya ada di sana setiap malam...tapi call dulu ye 013 4594769
JOM SIHAT DAN CANTIK SEDUNIA BUDDIES
^_^

hehe...sape sape pon boleh pakai ID saya tu kalau nak beli produk kesihatan SHAKLEE ni ye..baik yang kenal atau xkenal saya...musuh saya pon dialu alukan ye..(ehh ade musuh ke..setahu saya xde musuh ngan sesape pon...org yg anggap saya ni musuh diorg ada kot..nauzubillah)

 ahad lepas mantapkan diri dengan produk shaklee ni..tengkiu master alice

 Alhamdulillah...berjaya habiskan kursus...dapat sijil k


so iolllllls da boleh jadi perunding kesihatan dan kecantikan uolllllsss..
(sikit hari lagi, bertambah cantik dan sihat macam speaker kami pada hari tu la.euwwwwww)

 nak dapat sijil bukan boleh dapat macam tu je tau...
Siap kena presentations dulu ok dengan group.


 yeay berjaya!!!




  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥



8 comments:

E'in said...

bagus ek shaklee nie?

Nadia Dscarnia said...

Wah! Tahniah ye.. Semoga sukses dalam bisnes.. Done follow awak #210 :)

Afrina Ismail said...

@E'in
Sgt bagus dear...sebab i pergi kursus dia..semua dari bahan semulajadi jadi...dan speaker siap buat test terus larut dalam air..klu nak cuba boleh je nnt i consult u k..

Afrina Ismail said...

@Nadia Dscarnia
Terima kasih...kalau nak cuba, beli dgn saya tau..bg harga ahli je

Sabrina Tajudin said...

wah! distributor shaklee ya! semoga sukses dlm business ni! amin.. ^_^ amalan sunah nabi berniaga ni...

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow sini..
nanati kalau nak tau lbh lanjut pasal produk ni...akak leh tanya sini..

Afrina Ismail said...

@Sabrina Tajudin
Heee terima kasih..IsnyaALLAH..Aminnn..nak beli sendiri pakai je ID saya k 944088..atau branch tu jauh dari tmpt tggl boleh beli je sy tolong belikan dan pos skali.

Afrina Ismail said...

@❤Kamsiah❤
Hehe....boleh kak..akak tya je..InsyaALLAH sy akn cuba jawab sebaik mungkin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA