03 December 2013

♥ Family Vacation Bandung 4D3N (part 4) ♥

Assalamualaikum

Part 4 ( last day di Jakarta )

Day 4
Hari terakhir, bangun awal...tapi lepak2 dulu dalam bilik...sambil layan cite indon..
Dah boring baru bersiap siap untuk mandi...lagipon flight kami pulang ke tanah air dlm pukul 12 lebih...tapi kami nak kena check out hotel dlm pukul 10 utk sampai di Airport Jakarta

Dah siap mandi semua...kemas semua barang...and then siap siap untuk breakfirst




 waffle coklat

bihun goreng

 dan makanan sampingan yang lain..ni bukan tahap breakfirst dah ni....da macam makan tgh hari siap...konon makan sampai kenyang la...supaya nnt dlm flight x rasa boring dan lapar.

muka fresh baru bangun

 happy nya dia, da nak blk

 antara tempat yg xjadi kami singgah sebab masa terlalu singkat, dapat lalu tepi dia pon jadi la..

 bergambar kenangan dengan pak supir kami sepanjang di sini, di luar Airport...

 
kereta dekat area jakarta ni mmg kebanyakkan semua keta mpv...susah skit nak jumpa keta kecik...dan susah juga nk jumpa kereta buruk semua berkilat liplap...semua pon nampak mewah..siap tintet gelap semua woooo...cuba kalau kat mesia kita buat mcm ni..mau kena saman dgn abg polisi..paling tak pon sogok depa dlm rm30 buat duit kopi depa..then baru depa blahhh..dengan cara berkhemah dan tak tinggalkan surat cinta..





 ni cik abang saya punya kerja...

mana ada flight lain skit..abis semua ditangkap nya

 tengok...lagiii
 sebenarnya benda ni patut uolllls jangan ambil lewa...uolls patut baca semua info ni untuk pengetahuan..in case terjadi sesuatu yg tak di ingini..at least kurangkan rasa gementar kalau dah ada ilmu mcm mn nak face kalau it happen dengan uollls..penting tau!!! pls take note k


 da sampai pon kat mesia..terus amik bas khas ke keretapi laju...rasa cantik plak bas ni...sebab tetiba ada seat macam ni kat tengah2

 sekarang dah dalam keretapi laju ni ha...terus ke tbs

 dekat mesia siap berangan nak naik angkut ni..gara gara terpengaruh sinetron indon la ni..last xdpt juga

MAAF LA YER, SEMENJAK DUA MENJAK NI SIBUK SANGAT TU YANG TAKE TIME TU NAK UPDATE, PADAHAL MMG DA DE DALAM DRAFT PON..HIHIHI





  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA