26 December 2014

♥ Annual Dinner & Dance 2014 ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Date : 20th December 2014
Time : 6.00-10.30pm
Venue : Grand Paragon Hotel Johor Bahru
Theme : " A GO GO  NIGHT"

I pakai tak ikut tema pon. I pakai ikut apa yang i rasa selesa je. Boleh gittew. And tak kuar duit sesen pon, semua pakai recycle yang sedia ada. Mix and match je.
Jimat
Hahaha.
Ofcoz i makeup malam tu. Giler tak makeup.
Lama dah kot x makeup tetebal cenggitu. Last makeup masa kawin dulu dulu je. (2011)
Sesekali makeup memang akan nampak vogue and gorgeous gittew, gojes ke menyampah plak nnt org tuh.
Hahaha
 Lupa plak nak pakai LOFALENS.

Tetiba je pagi td laki tya kat wassup mana pic dinner smlm, boleh je kot tya direct semalam. Ego sangat. Sengaja xnak bg. Biar dia. Sakit pulak hati kittew





I xcukur kening ye, guna teknik makeup yg betul je. 1st n last i cukur masa wedding i dulu. Sbb jahil xtau benda tu haram klu cukur.
Wallahualam
 My luckynumber 7 for my husband and 9 for me
  
♥ King and Queen Story ♥
 
Photobucket

2 comments:

oya zihanee said...

CANTIKNYA... hehehehe... pandai along makeup.

Afrina Ismail said...

Oppss....hehehe...tengkiu oya..oya kalau makeup mesti lagi cantik munye. Lupa nak mention sebenarnya officemate yang makeup kan. Bagi duit je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA