27 January 2015

♥ Angry Bird Park at Komtar JBCC ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Plan asal hari sabtu lepas sebenarnye nak ke R&F Tanjung Puteri.
Saja jalan jalan sementara duduk kat jb ni.
In shaa Allah 
Kalau jadi suami ajak balik KL.
Bila suami cakap nak ajak dok kl balik je. Terus spontan mulut saya ucap.
Alhamdulillah!!!
(Doa doa kan la semoga termakbul.
Boleh pi IKEA hari hari.
hahaha xde kena mengena pon.)

Hati melompat lompat tanda keriangan.
Giler tak melompat kan di situ tempat jatuh bangun saya masa mula mula belajar hidup di perantauan. Hahaha perantauan la sangat uolls. Lagi satu baru fair n lovely sebab kg saya dgn kg en hubby da jadi tengah2.

Okaii tu je, sambung cite balik

Dalam pukul 3 macam tu siap siapkan anak anak, mandikan pakaikan baju depa n siap make up kan. Pastu terus singgah umah baby sitter ajak dia orang skali. Elok da sampai dekat R&F da x boleh masuk pula.
Sedih je diorang suruh u-turn balik. Tak tau pasai apa diorg xbagi masuk tgk macam ada keramaian je.
Ok la sementara u-turn tu otak ligat fikir nak pi mana plak ni. Dah la ajak diorg xkan nak patah balik pulak. Memang rasa bersalah nanti kalau saya terus balik ni.
Ok terlintas di fikiran memandangkan aritu kejap je pi jbcc xdan pusing2, so saya ajak la diorg ke sana. Kebetulan memasing tak pernah pergi lagi. Maka bermula sesi bergonjeng kami ber5.
Hahaha

Haru biru dibuatnya masuk dalam bangunan ni. Dah 2nd time masuk pon masih boleh sesat, lagi la yg 1st time masuk 100% pasti akan sesat sebab xjumpa kat mana angry bird.

Berpusing pusing jg la kami kat dalam tu dari parking tingkat 5. Peninggg malas cite.



 Pic elvina la paling banyak. Posing sakan dia

Alololo comelnye dia dalam gmbr ni

 Macam shooting untuk magazine da gayanya. Hahaha


Peace yo

Memang sengaja je letak diorg kat situ. Kengkonon ala ala bollywood boleh guling guling kat rumput pelesu tu. Saja xnak manja kan. Biar badan tu tahan lasak skit macam ummi dia. Luaran bandar jiwa kampung uollss,  makan sambal belacan cencaluk budu petai jering jenuak segala yg seangkatan dgn nya. Eh eh eh kelaut dah ni.
Aduhhh ruginya lunch tadi xamik petai gaul ikan bilis, sehingga ke saat ini masih terbayang. Ngences sudah.
Hahaha

Suka gila gambar ni dengan yang kat atas. Ini memang real candid tau tak.

Haha si kecik kemain serius mukanya. Penat ja ummi suh enyum enyum

Exceli memang xde dalam anganan pon nak masuk tempat ni. Ni pon kebetulan lalu je. Kengkonon nak acah acah survey ticket masuk je. Sekali kauuuu terpandang,  telan ayaq liur. Bagi saya rasa rugi masuk waktu usia anak anak sekarang sebab diorang kecik sgt lagi. Belum berapa reti lagi nak main, kot ye pon satu hari nanti depa besaq request nak masuk jg...maybe la maybe la bagi chance masuk skali..tapi ummi tak janji tau...kena tengok kemuliaan hati ayah uolls dulu, sebab
 ayah yang kena beli tiket k. Hahaha.

Nasib kami posing sakan diorg x change pulak. Sebab ade je org masuk posing2 amik gambar then blah.

Tiket dia uollls boleh je beli online

My Kad / My Kid Holders (single entry) RM60
My Kad / My Kid (family pass for 4 persons) RM 218

Rege boleh refer link bawah ni k

Ticket Online

Ok sampai sini dulu ye. Esok sambung lagi kesinambungan dari cite sightseeing di hujung minggu ni.
Bye
Xoxo

 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA