31 January 2015

♥ Attention!!! Pada yang planning nak bercuti ke Langkawi ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Hi you all.. 

kalo ade sesape ade plan nk pegi langkawi raya cina ni dgn adik beradik  or family, xde homestay n keta sewa lg boleh tanya saya. 

Tarikh : 19-21 Feb 2015 (3D2N)
Homestay : 1 rumah 2 bilik. (Homestay Rabiatul)
pengangkutan: kereta sewa (Innova Auto) utk 2hari/48 jam. akan amik di jeti. boleh muat 7-8 org.
Harga: Homestay (rm400) + kereta (rm500) = rm900. all in. 

*xtipu ni.. saya yg deal sendiri. cuma last minute cancel. coz ade yg xavailable. xcukup transport nk pegi sana. terpaksa cancel. sayang nk cancel sbb mmg susah nk cari homestay time cuti raya cina ni dgn harga yg reasonable mcm ni. kalo xde yg nak, baru saya cancel. xde masalah pun sbnrnyer nk cancel. cuma nk memudahkan org shj.

Berminat boleh terus contact saya ye.
013.459.4769 Afrina
Dah siap listdown kan tau. Tempat2 best kat sana

♥ King and Queen Story ♥ 

  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA