11 February 2015

♥ Burgerbyte @ Johor Bahru ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Nak update entri makan makan lagi ye.
Kena update cecepat tidak nanti lupa nak citer apa.

Dah macam blog jalan jalan cari makan je kannnn.
Kalau perasaan asyik update tempat makannnn je skrg nih..
Kihkihkih

Huaaaa
Tak best makan kat burgerbyte zizan tu..ini pengakuan jujur tau. Saya kalau kata xsedap tu memang xsedap la namanya. Tak kisah la sape punya artis ke apa ke kalau xsedap tetap xsedap. Tapi tak tahu la kalau menu yang saya order tu je yang xsedap, maybe yang lain ok kot.
Tapi kan...
tapi kan...
member saya pon kata xsedap juga yang branch kat kl tu.
So what say you???
Nak tau pi la cuba plak, ke nasib uollls baik ke. Ngeh..


1) Mahal tak reasonable sedap lagi burger fizo tu rasanya event stall je.
2) Staff tak mesra pelanggan
3) Tak sesedap namanya. Indah khabar dari rupe.
4) parking kena bayor ye rm3/per entry klu nak parking tepi jalan pon boleh je. Tapi nasib ler kalau majlis round.

Iollls makan Beef cilantro pestro with cheese ( merdu kan nama menu dia tu yg terpikat nak try)  rm14.50. I punya tak juicy kering keras seolah olah daging tu da byk kali panaskan. Ermmm

Ni colleague i punya combo beef&chic rm20.50. Dia cakap pon xsedap jg nasib ade kuah tu yg lengkapkan rasa.






Lepas makan2 tu pusing se round bazar seagate...tapi xda apa lagi sbb memasing baru nak buka kedai. So bergambor aje la.

Tengok kauuuu, tak sedap tak sedap pon licin pinggan iolls uolllls. Hahaha. Giler tak habiskan mahaiii kot lagipon membazir kan amalan syaitonnnn nirajimmm




 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA