26 July 2015

♥ Puteri Elzandra Ailani Turns 1♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Lupa nak update birthday for my second princess mucuk sorang ni.
Kebetulan birthday nya jatuh pada hari raya tahun ni.
Makanya jalan sekali.
Majlis potong kek buat kat Taiping je.
 Smile zandra

 Aaaaaaa

 kek aunty ana yang buat.Last minit punya. Ok la dari xde langsung kan dik.

 Kemain suka zandra dapat potong kek




Kakak Elvina pon nak potong kek adik jugak.

 Abaikan tudung ummi dia yang serabut alam tu

Berempat tahun depan ber5 da kite.

Ucapan untuk Puteri ummi yang manja ni.

Selamat ulang tahun buah hatiku, semoga dengan bertambah usiamu semakin bertambah rezeki dan semoga keluarga kita menjadi keluarga yang bahagia. 
Hanya inilah seutas doa yang dapat kami berikan sebagai orang tuamu.
Ya tuhanku, jadikanlah anakku menjadi insan yang berguna bagi bangsa dan mendapat ridho-Mu. 
Selamat Ulang Tahun Anakku.

 
 ♥ King and Queen Story ♥
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA