17 May 2012

♥ VINCCI IN LIMITED ♥

Assalamualaikum

Entri kali ni saya nak jual barang yang saya cuma pakai 1 time je.

SEBAB MUSABAB KENAPA NAK JUAL

- saya tak sesuai pakai heel yang tinggi 5 inci ke atas
- jujur saya cakap, memang saya pakai sekali je, itu la 1st n last sy pakai
- bila saya pakai rasa lutut macam nak tercabut je n bila jalan jadi terhoyong hayang dah macam org mabuk je.
- daripada saya biarkan benda tu terbiar rosak tak di pakai baik saya jual pada orang yang tgh mencari benda tu lg
- memang nampak baru macam xpenah pakai sbb saya jaga elok siap simpan n bungkus dalam kotak lg tau

SEBAB MUSABAB KENAPA SAYA BELI

- da lama sangat teringin nak pakai kasut tinggi² yang macam ala² model tu
- bila cuba dekat butik hari tu nampak cantik je pakai
- memang da lama cari jenis macam tu (org panggil kasut alligator kot) kebetulan jumpa jadi tgh ade duit saya terus je beli.
- konon nak buat kasut untuk dinner @ event malam la 
- lagi pun saya antara orang yang boleh jadi gila kerana kasut, kalau tak percaya korang boleh

KLIK KOLEKSI KASUT  

ORANG YANG LAYAK MEMBELI NYA 

adalah orang yang suka serba serbi tentang kasut ni dan memenuhi semua ciri ciri berikut

Jenama = VINCCI
Saiz = 6
Warna = Brown
Tinggi = ± 5 - 6 inch
Fesyen = Alligator (xsilap saya la, maap kalau salah tolong betulkan)

Gambar kasut tu saya serta kan kat bawah ni di setiap sudut
pandangan atas untuk menampakkan jenama kasut

ade zip kat belakang lagi ye

tengok la tapak kasut ni...baru lagi kan

terbungkus elok lagi macam baru beli

 p/s = kepada yang berminat sila pm saya








  ♥ Princess and Prince Story ♥
 Photobucket 
♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA