03 February 2015

♥ Danga Bay Country Garden ♥

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

 Sambungan #sightseeing hari sabtu yang 2 kali lepas...( hahaha bahasa memang xnak kalah)

Sightseeing Hujung Minggu

Lepas puas bergambar n pusing2 dalam mall tu...kita org decide nak cuba masuk country garden..
Macam best je dengar kawan kawan cerita.
Tak pernah sampai lg la kate kan.
Jakun kejap.

Best kalau lepak lepak n santai santai habiskan masa hujung minggu kat sna.
Tak nyesal la pegi walaupon xdapat pi rnf tanjung puteri.
Masuk kat situ parking tak payah bayar just parking je di tempat yg di sediakan cuma agak bahaya sikit la sebab kat atas klu dongak ke awan akan nmpk agak sibuk berselirat dgn jentera jentera berat yg tgh sibuk bekerja siapkan bangunan. Kat sna dia konsep open. Nak kata mcm mall tak juga sebab situ xde tempat shopping just tempat lepak tuk ngeteh boleh la. Uolls boleh ngeteh kat starbuck ke o mn2 restorans yg ade kat situ. Saya pon xbape faham mcm mn konsep kat situ. Just enjoy the flow n ikut rentak kaki selagi boleh jalan, selfie n duduk xde yang kacau kira ok la tu kan. Boleh pilih nk santai dlm building yg beraircond ke, santai ala ala nami island ke, santai mengadap pool ke xkesah janji uolls selesa. Agak agak panas masuk je kat dlm building tu byk sofa disediakan. Mcm nk buat meeting pon rasa ok kot kat situ.

Ok malas nak bebel panjang uolss boleh tgk pics dan nilai sendiri k

Kalau masuk mmg akan jumpa panda besaq ni dulu. Apa lg selfie la puas puas selagi org yg tggu giliran tu tak tunjuk muka menyampah kat uolls.

Selfie plak kat hati bentuk cinta ni.

Elvina la tukang seri untuk setiap pic. Hihi












Hahaha drama queen sangat nih...kengkonon cite seram




A person who loves you truly will never let you go whatever the situation is.




 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA