16 June 2015

♥ Hutan Bandar MBJBT ♥


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum
Second time datang ke sini. Sebelum ni masa anak satu. Kali ni tiga beranak je. Hubby outstation aje je ye.

Tak plan sebenaqnya nak mai sni.
Malam tu saje je ckp dkt anak sulung Elvina. Elvina esok kita pi taman nak tak bawa adik skali.
Terus dia cakap jom miiii. Dah lama ina xpi taman dgn jalan jalan. Dan2 dia ckp mcm tu. Cett

Tgklah ye klu umi bgn pkl 5.30 ke 6pagi ke kita pi ye. Kena pi awal2, Klu pi tgh hari nnt da xbest panas, nnt gelap. Saje bagi dia takut. Apa punya formula la ummi dia pakai.
Hahaha

Terus ummi guna "ayat power". Nak pi taman esok kan. So ina kena sleep awal2 nnt kita xdpt pi.

Biasa klu hari xkerja agak lmbt juga bgn. Tapi keesokkan paginya blh plak saya terbangun awal. Selesaikan apa yg wajib n kemas apa yg patut dulu biasa hari cuti la hari mengemas sedunia, menyapu, mencuci, membasuh bagai. Baru jagakan anak bangun dari tidur. Mandikan n siap siap kan diorg semua barula saya bersiap.
Dalam 8.30 pagi juga keluar rumah. Pergi singgah MCD DRIVETHRU dulu tapaukan bubur n pancakes. Standby kot lapa memasing nnt.

Wahhhh ramainyaaaa umat.
Nasib dapat parking.
Happy tgk ank2 happy.
Elvina agak agresif skit semua dia nk try, semua dia nk naik. Elzandra tgk aje la. Silap hari bulan da jalan nnt nmpk gaya lagi agresif. Sekarang ni pon suka memanjat tak padan baru 10bulan kot.

Harap2 kekal la sampai ke besaq depa dua beradik lagu ni
Penghibur hati hamba. Kawan gaduh pon ye jg




Aloololo comeynye zandra ketap bibir masa ni



Suka sgt perati gelagat orang

Paling happy elzandra masa ni. Xmau kluar dr buaian



Hihi. Gambar Elvina blum ready





 ♥ King and Queen Story ♥ 
  Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA