Wish me luck

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
Assalamualaikum

Wish me lucks ❤️🥇
Nak bebel pasal manusia.
People come & go. I've been backstabbed by my own closed friends byk kali. 
Dari situ i takut sgt nak berkawan. 
Kadang kita syg sgt dgn kawan tu sampai apa apa pun kita tak berkira dgn dia.
Tapi sejak berapa kali kena, Afri fobia. 
Allah tunjuk satu persatu siapa kawan & siapa lawan. Tapi ada hikmahnya. 
Siapa lagi pernah syg kawan sgt2 tapi in the end, rupanya dia tak ikhlas pun dgn kita & jealous dgn kita dlm diam 😢 kawan yg baik juga satu rezeki. Kalau ada, jaga bebaik tau?
Korang pernah rasa juga ke?
Eh korang harini promo last ye, nengok kat komen.



 ♥ King and Queen Story ♥ 
Thank you for reading this entry !  
  Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

♥ Nama dalam tulisan JAWI ♥

♥ Taktik mengurat isteri orang !!! ♥

♥ Kolej Yayasan Saad Melaka ♥