12 April 2013

♥ Review Diet Atkins ♥

Assalamualaikum
Dah 5bulan dah buat diet atkins ni, 
tapi saya da mula ambil semua makanan yang saya tak boleh makan masa buat diet ni...
cuma nasi je yang saya tak ambil
Itu pun kadang kadang saya ada ter ambil juga 
(contoh masa ada jemputan kenduri tapi dalam portion yang kecil) 
nyesal pulak rasa sebab target berat rasa belum sampai lagi....
last timbang sebulan yang lalu dlm 62kg ...
and now dari lepas timbang tu belum pernah timbang secara officially lagi...

^_*

takottttt nak timbang

Ishhhh kena teruskan juga diet ni, sehingga mencapai BMI yang sepatutnya 
(raya dah dekat ni, baju raya pon dah standby 3pasang dah ni, tapi puasa berbaki 4hari lagi belum ganti..hehehe)
Minggu ni sebenarnya da stat balik telan telor banyak banyak sampai muntah

 now piccas ni yang paling latest, selalu amek gambar muka je kan...sekarang amek satu badan punya..(serius rasa tak sesuai amek gambar kalau tak nampak gigi, sebab muka saya tembam )


ni posisi gambar tengah duduk plak (lepas ni amek gambar duduk kena duduk tegak skit k)



  ♥ Princess and Prince Story ♥
  Photobucket 
 ♥ Kalau anda suka boleh ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search This Blog

Designed by UMIESUEstudio 2014 : ELVINA ELZANDRA